2024.07.25.

Igazolta az osztálykülönbséget a Szécsény

Hiába vezetett két góllal az SVSE, fordítani tudott Tőzsér Zsolt két vonallal feljebb futballozó csapata.

Szombaton Balassagyarmaton futott össze gyakorló meccsen a vármegyei élvonalban szereplő Szécsény és a két vonallal lejjebbi keleti-csoportjában hibátlan mérleggel éllovas SVSE. Bár a somosiak két góllal is vezettek, az utolsó fél órában megtáltosodott a másik oldal, végül pedig négy kettőre nyert Tőzsér Zsolt brigádja.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-Somos VSE 4-2 (0-2)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont.

Szécsény VSE: Gönczi – Komár, Juhász, Molnár, Szokács – Rácz R., Kántor – Kovács S., Oláh Á., Bene – Holman. Cserék: Csampa, Lőrik, Nánási, Szép, Gombár, Máté G. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Somos VSE: Krizsanyik – Bocsó (Miskolczi), Lakatos, Zsákai (Somoskői), Kerényi – Ajtai, Kotroczó – Horváth Sz. (Láposi), Móricz Á. (Vanó), Bujtár – Znamecz. Vezetőedző: Oláh Teofil.

Gól: Oláh Á. (3), Szokács, ill. Znamecz, Móricz Á.

Tőzsér Zsolt: – Jó iramú mérkőzésen, sokat futottunk. Tizenegyest is kihagytunk, de továbbra is azt kell mondanom, ez az edzőmeccs is tökéletesen beleillett a felkészülésünkbe. 

Oláh Teofil: – Az első félidőben fegyelmezetten és szervezetten fociztunk, aminek köszönhetően vezettünk kettő nullra. Aztán a második félidőben a jó erőkből álló szécsényiek ránk erőltették az akaratukat és megérdemelten nyertek. Gratulálok nekik és sok sikert kívánok a bajnokságban!