2024.07.25.

A Karancslapujtő és a Mohora is kikapott

A vármegyei első osztály két csapata is vereséget szenvedett legutóbbi edzőmérkőzésén.

Szombaton régiónk élvonalának két tagja is újabb edzőmeccsen vett részt. A Silver Tüzép-Karancslapujtő a Heves vármegyei első osztályban szereplő Lőrincivel találkozott, míg a Mohora a szlovák negyedik ligás Szlovákgyarmattal hangolt. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Lőrinci VSC-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE 3-0 (0-0)

Hatvan, Népkert Sporttelep.

Silver Tüzép-Karancslapujtő: Vida – Romhányi, Sándor A., Jeney, Tóth O. – Bonivárt, Szeles, Rátóti, Híves, Horváth T. – Katona. Vezetőedző: Szabó Gábor.

Szabó Gábor: – Azért játszottuk le ezt a mérkőzést, mert az utolsó pillanatban nem akartuk lemondani, és ezzel kellemetlenséget okozni a Lőrincinek. Csere nélkül, betegekkel és sajnos komoly sérüléssel fejeztük be a meccset, nyolcan. Nagyon szervezett volt a csapat, végig volt tartásunk, helyzeteink voltak. Óriási tisztelet a játékosoknak, hatalmas sportemberek! A történtek még erősebbé tettek minket! Sok sikert a Lőrincinek!

Unicum FC Mohora-FK Szlovákgyarmat 1-7 (1-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont.

Unicum FC Mohora: Földi – Pistyúr D., Telek, Kotasz, Hegyvári – Pistyúr Zs., Káposzta, Lavkó, Vandornyik – Klinger, Szita. Cserék: Széles G., Széles B., Rados. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Gól: Szita

Baranyi Tibor: – Az első félidőben elég jól néztünk ki. Már tetszett, amit láttam. A második félidőben sajnos kijöttek az erőnléti, fizikális különbségek az ellenfél javára, és így igen fájó, nagyarányú vereséget szenvedtünk, amit megpróbálunk jövő héten kijavítani.