2024.05.26.

Szép fordítással törte meg a jeget a Szécsény

Hiába vezetett a Diósjenő, öt vereség után ismét győzött Tőzsér Zsolt csapata.

Szombaton Szécsényben volt jelenése a Diósjenőnek a vármegyei élvonal tizenegyedik körében. Gyorsan betaláltak a házigazdák, de nem sokáig örülhettek, mert postafordultával érkezett az egyenlítés, sőt hamarosan már a látogatók voltak lépésfórban. A szünetig akár el is dönthették volna a meccset a nyugat-nógrádiak, de erre nem került sor. A második felvonásra még inkább felbátorodtak a hazaiak, Bene gyorsan egalizált. Az összecsapás kétharmadánál a duplázó Oláh Ádám jóvoltából megint a szécsényiek jutottak előnyhöz. Volt még hátra fél óra, de már képtelenek voltak válaszolni a vendégek, így három kettes vereséget szenvedtek. Öt vereséget követően tudott ismét diadalmaskodni Tőzsér Zsolt nagyot küzdő társulata.

Vármegyei I. osztály, 11. forduló:

Szécsény VSE-Diósjenő SE 3-2 (1-2)

Szécsény, 100 néző. Vezette: Kiss D. (Rácz D., Horváth B.)

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Szokács, Rácz R., Gombár – Kántor, Molnár – Lőrik, Oláh Á, Bene – Alapi (Máté G., 46.). Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Diósjenő SE: Tóth R. – Szabó L., Pincze, Varga M., Haljárszki – Makkai (Lamai, 60.), Krajcsek (Varga Gy., 68.) – Dávid M., Bőgér D., Balga – Monostori A. (Varga N., 54.). Játékos-edzők: Varga Gyula, Bőgér Dávid.

Sárga lap: Rácz R., Bene, ill. Krajcsek

Gól: Oláh Á. (6., 60.), Bene (47.), ill. Bőgér D. (7.), Varga M. (16.)

Jók: Oláh Á. (a mezőny legjobbja), Csampa, Komár, Bene, Kántor, ill. senki

Tőzsér Zsolt: – Két ellentétes félidő után, a második félidei játékunknak és akaratunknak köszönhetően, megérdemelten nyertünk. 

Varga Gyula: – Az első félidőben le kellett volna zárni a mérkőzést. mindenben felülmúltuk a hazaiakat! Nem tettük meg! Ki sem érek az öltözőből, és már kettő kettő volt!
Aztán a szétugró sorfal közt egy szabadrúgással már három kettő volt a Szécsény javára! A végén öt csatárral rohamoztunk, de csak elpuskázott helyzetekig jutottunk. Pozitívum, hogy Lami Pisti tudta vallani a játékot, akinek nagyon örülünk! Gratulálunk a hazai csapatnak!

A bajnokság aktuális állása: