2024.04.22.

Újabb élcsapattal ikszelt a Szécsény

Nem tudott nyerni idegenben a Pásztó.

Szombaton Szécsényben volt jelenése a Pásztónak a vármegyei élvonal tizenkilencedik körében. Az első félidőben hiába iparkodtak a felek, nem esett gól, jobbára kiegyenlített volt a mérkőzés. A második etap elején Kelemen révén gyorsan előnybe kerültek a vendégek, de kisvártatva Oláh egalizált. Volt még hátra bőven idő, lehetőség mindkét oldalon adódott, de az eredmény már nem változott. Egy egyes döntetlennel zárult az ütközet.

Vármegyei I. osztály, 19. forduló:

Szécsény VSE-Pásztó SK 1-1 (0-0)

Szécsény, 80 néző. Vezette: Varga F. (Dobsonyi L., Pálinkás S.)

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Szokács (Oláh Á., 46.), Juhász (Velki, 67.), Molnár – Pozsár, Bene (Nánási, 46.) – Kovács S., Kántor, Gombár (Máté G., 62.) – Holman (Lőrik, 70.). Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Pásztó SK: Hepp – Almási (Molnár B., 78.), Kotasz, Lipták, Hegedűs – Percze, Kelemen – Dinka (Szőllősi, 73.), Csépe I. (Nagy Zs., 64.), Tari – Jánosik (Hranek, 73.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Szokács, Komár, Pozsár, Nánási, ill. Lipták, Kelemen, Almási

Gól: Oláh Á. (55.), ill. Kelemen (50.)

Jók: Csampa, Pozsár, Oláh Á., Kántor, ill. az egész csapat

Tőzsér Zsolt:Igazságos döntetlen született, nagy küzdelemben. Nagyobb az értéke az iksznek, hogy az utolsó harminc percben több kulcsemberemet is le kellett cserélni sérülés miatt. Gratulálok a fiúknak!

Smelkó Károly: Sajnos nem tudtunk nyerni, de van ilyen a futballban, amúgy nagyon pontatlanul játszottunk, nem érdemeltünk győzelmet. Viszont idegenből szereztünk egy pontot, és öt meccs alatt egyszer kaptunk ki, aki igazán szereti a csapatot, az így nézi! Remélem, vannak ilyenek is! Meg vannak olyanok is, akik mindenben a negatívumot látják, szerintem miattam! Gratulálok a csapatnak a pontszerzéshez, a Szécsénynek pedig további sok sikert kívánok!

A bajnokság állása: