2024.07.19.

Parádézott a Mohora

Nagy pofonba szaladt bele a Diósjenő.

Szombaton a Diósjenőt fogadta a Mohora a vármegyei élvonal tizenkilencedik fordulójában. Nem teketóriáztak a házigazdák, Széles Gábor révén két perc alatt beköszöntek. Ezt követően is maradt fölényben az előnyt birtokló gárda, majd a szünet előtt tovább nőtt a különbség. A fordulás után megint betaláltak a hazaiak ráadásul Lavkót követően Hugyecz és Klinger is bevette a kaput. A meccs záró szakaszához érve Szita tripláig jutott, egyúttal kialakítva az övéi könnyed, hét nullás sikerét jelentő végeredményt.

Vármegyei I. osztály, 19. forduló:

Unicum FC Mohora-Diósjenő SE 7-0 (2-0)

Mohora, 80 néző. Vezette: Boda V. (Urbán V. P., Istvanovszki A.)

Unicum FC Mohora: Földi – Pistyúr D. (Benécs, 72.), Kotasz (Széles B., 43.), Lavkó – Vandornyik, Bartal (Pécsi, 53.), Hegyvári (Rados, 46.), Hugyecz – Szita, Széles G. (Klinger, 62.). Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Diósjenő SE: Tóth R. – Pikács, Varga M., Haljárszki, Bőgér Á. (Csabuda, 57.) – Balga, Makkai – Dávid M., Pálinkás, Szabó L. – Lami. Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Krajcsek Gergely.

Sárga lap: Káposzta, ill. Varga M., Csabuda, Pálinkás

Gól: Széles G. (2.), Szita (39.), Lavkó (52.), Hugyecz (55.), Klinger (65.), Szita (70., 75.)

Jók: Szita (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki 

Baranyi Tibor:Egy nagyon jó játékosállománnyal rendelkező Diósjenő látogatott hozzánk. Igazából, már a múlt héten nagyon kecsegtető jeleket láttam arra, hogy valakit egy jó passzban elkapunk, és ott nem lesz pardon, kinyílik a gólzsák, a játékot pedig uralni, dominálni tudjuk. Ez most megtörtént. Tényleg egy tündöklő Mohorához látogatott a Diósjenő. Ez a csapat megállíthatatlannak tűnt, a játék minden elemében! Nagyon gratulálok a srácok, nagyon megérdemelték már az ilyen arányú győzelmet is, mert hétről hétre tesznek érte. További sok sikert szeretnék kívánni a diósjenői barátainknak! A sajátjaimnak pedig tényleg nagyon gratulálok, és remélem, most már elindít minket a helyes ösvényen ez a magabiztos győzelem. 

Bőgér Dávid: A játék minden  elemében jobb volt nálunk a hazai csapat. Hihetetlen az, hogy ma mit is akartunk játszani. Elképzelés nélkül szerettünk ma eredményt elérni.  Borzalmasok voltunk. Gratulálok Baranyi Tibinek és a mohorai csapatnak!

A bajnokság állása: