2024.04.22.

Győzelemmel felérő pontot szerzett a Szécsény

Meglepetésre nem tudta igazolni a papírformát a Karancslapujtő.

Szombaton a Szécsényt fogadta a Silver Tüzép-Karancslapujtő a vármegyei élvonal tizennyolcadik körében. Bár egyértelmű esélyesként tekinthettünk az éllovas hazaiakra, már a meccs eleje is elég fogcsikorgatáson indult a részükről. Azért a szünethez kétszer is be tudtak találni a házigazdák. Előbb Kecskés rezgette meg a hálót, majd Sándor értékesített egy büntetőt. A látogatók a hátrány ellenére sem adták fel és Kovács Simon révén a mérkőzés kétharmadánál visszajöttek a meccsbe. Hamarosan még inkább érett a meglepetés, mivel Pozsár egalizált. A hátralévő időben akár nyerhettek is volna a vendégek, de már nem változott az állás, kettő kettes döntetlennel zárult az összecsapás. Jár a kalapemelés Tőzsér Zsolt alakulatának, ez bizony váratlan bravúr volt a javából!

Vármegyei I. osztály, 18. forduló:

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE-Szécsény VSE 2-2 (2-0)

Karancslapujtő, 100 néző. Vezette: Molnár L. (Urbán V. P., Horváth S.)

Silver Tüzép-Karancslapujtő: Vida – Romhányi, Híves, Sándor A., Tóth O. – Horváth T. (Banka D., 64.), Kovács B. (Rátóti, 47.), Bonivárt, Szeles – Kecskés, Pál G. (Oláh D., 71.). Vezetőedző: Szabó Gábor.

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Juhász, Molnár, Szokács – Pozsár, Bene (Lőrik, 51.) – Kovács S., Kántor, Gombár – Holman (Szép, 83.). Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Sárga lap: Bonivárt, Rátóti, ill. Szokács

Gól: Kecskés (35.), Sándor A. (41.), ill. Kovács S. (60.), Pozsár (73.)

Jók: Vida, ill. az egész csapat

Szabó Gábor: Maradjunk annyiban, hogy gratulálok a Szécsény csapatának, mert mindenben felülmúlt minket! Akaratban mindenképpen. Azt gondolom, hogy hazai pályán, egy jelen pillanatban első helyen álló csapatnak nem így, nem ilyen szemléletben és mentalitással kellene futballoznia. Úgy vélem, még kettő nullás vezetésünknél is érződött, nem biztos, hogy annyi is marad a meccs végeredménye, és ez be is igazolódott. Úgyhogy teljes mértékben megérdemelt a pontszerzése a Szécsénynek. Azt gondolom, hogy globálisan, mindannyiunknak el kell gondolkodni ezen az egészen, természetesen nekem nagyon, hogy mi történik és mit csinálok jól vagy rosszul. Aztán majd eldől, hogy pontosan ebben mennyi van még a jövőre nézve. Legalábbis nekem. Lassan ott tartunk, hogy idegenben jobban játszunk, mint itthon. Nem tudom, hogy mi ennek a játéknak az oka. Nagyon lassan csináljuk, nagyon körülményesek vagyunk, a labda nélküli mozgásunk szinte nulla. Ezen mindenképpen változtatnunk kell, aztán meglátjuk, hogy tud javulni a játékunk, de az mindenképpen kell hozzá, hogy a jövőben sokkal jobb legyen a futballunk. Jelenleg nem nevezném labdarúgásnak, amit mi csinálunk, és ez tény. Gratulálok a Szécsénynek, teljes mértékben megérdemelték!

Tőzsér Zsolt:Kontrát szerettünk volna játszani, ami a második félidőben ült. Két ellentétes félidő volt. A második félidőben megnyerhettük volna a mérkőzést. Nem a kettő kettő a nagy eredmény, hanem az, hogy egy otthoni null ötös, megalázó vereség után értük el ezt a bravúrt. Gratulálok az egész csapatnak!

A bajnokság aktuális állása: