2024.07.25.

Sikeres manőverrel vágott neki a tavasznak a Pásztó

Nem termett babér a Diósjenőnek.

Szombaton Hatvanban fogadta a Diósjenőt a Pásztó a vármegyei élvonal tizenötödik körében. Bár nagy elánnal kezdték a meccset a nyugat-nógrádiak, egy ideig meglévő fölényükkel nem mentek sokra, gólig nem jutottak el, Kresák lehúzta a rolót. Átlépve a találkozó harmadát, büntetőből beköszöntek a házigazdák, Hegedűs nem hibázott. Még a szünet előtt Kotasz duplázta meg övéi előnyét. A második felvonás elején Dinka döntötte el végérvényesen a mérkőzést. A hátralévő idő szépen lassan lecsordogált, már érintetlenek maradtak a hálók. Három nullra nyert Smelkó Károly társulata.

Vármegyei I. osztály, 15. forduló:

Pásztó SK-Diósjenő SE 3-0 (2-0)

Hatvan, Népkert Sporttelep, 80 néző. Vezette: Kis Zs. (Csillik B. L., Pálinkás S.)

Pásztó SK: Kresák – Almási (Szőllősi, 58.), Lipták, Kotasz (Hranek, 71.), Békési – Percze (Csépe I., 71.), Kelemen – Hegedűs, Tari (Jánosik, 79.), Dinka – Ocsovszki (Nagy Zs., 58.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Diósjenő SE: Tóth R. – Varga N. (Sebők, 74.), Pincze, Varga M., Szabó L. – Krajcsek (Pikács, 62.), Balga – Dávid M., Pálinkás, Lami – Monostori A. Játékos-edző: Bőgér Dávid.

Sárga lap: Békési, ill. Varga N.

Gól: Hegedűs (33.), Kotasz (39.), Dinka (48.)

Jók: az egész csapat, ill. Pincze, Pálinkás

Smelkó Károly:Meglepett minket a Diósjenő. Bátran felvállalták az előrefelé való játékot, és ha null nullnál gólt tudnak lőni, akkor meleg lett volna a meccs. Szerencsére Gyuri nagyon jól védett! Ezután már fokozatosan átvettük a játék irányítását, és sikerült legyőzni az ellenfelet. Gratulálok a csapatnak a sikerhez, a vendégeknek pedig további sok sikert kívánok!

Bőgér Dávid: Gratulálunk a Pásztónak a győzelemhez és további sok sikert kívánunk nekik!

A bajnokság aktuális állása: