2024.04.16.

Ikszelt a Szécsény és a Bátonyterenye

Ugyan a házigazdák megszerezték a vezetést, Bocsi góljával egyenlítettek a vendégek, így döntetlennel zárult a párbaj.

Szombaton a Bátonyterenyét fogadta a Szécsény a vármegyei élvonal tizenötödik fordulójában. Az első félidőben hiába volt többet a labda a látogatóknál, csak meddő fölényig jutottak, a vezetést nem tudták megszerezni. Aztán a második felvonás elején Holman góljával bevették a kaput a házigazdák. Szépen lassan feleszméltek a leforrázott vendégek és Bocsi egalizált. A hátralévő időben már egyik oldal sem volt képes a maga javára fordítani az állást, így egy egyes döntetlennel zárult az ütközet.

Vármegyei I. osztály, 15. forduló:

Szécsény VSE-Bátonyterenyei TC 1-1 (0-0)

Szécsény, 75 néző. Vezette: Ordasi I. P. (Pál A., Horváth B.)

Szécsény VSE: Csampa – Szokács, Juhász, Molnár, Nánási (Máté G., 72.) – Rácz R., Holman – Komár, Pozsár, Lőrik (Matyóka, 46.) – Szép (Miklós G., 77.). Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Almási, Kiss B., Gazdag, Berki Sz. – Bakos T. (Simó, 55.), Sárközi, Bari, Lenkei – Myszor, Bocsi. Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Szép, Matyóka

Gól: Holman (47.), ill. Bocsi (61.)

Jók: az egész csapat, ill. Almási, Sárközi, Gazdag, Berki Sz.

Tőzsér Zsolt:Gratulálok az egész csapatnak, azon belül a fiataloknak! Lehet rájuk számítani. Ezt a napot kimaxoltunk az egy eggyel, igazságos döntetlen született.

Forgó Péter: Reális az eredmény, sajnos csak lehetőségekig jutottunk, igazi helyzeteket nem tudtunk kialakítani. Az ellenfél gyakorlatilag egyszer tudott kapura rúgni, nyilván ebből gól született. Mindenképpen biztató, hogy egy nullás hátrányban a második félidőt végig tudtuk irányítani, ha kicsit higgadtabbak vagyunk, simán meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést. 

A bajnokság aktuális állása: