2024.05.29.

Nem simán, de ismét nyert a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Hiába tett meg mindent, egygólos vereséget szenvedett a Diósjenő.

Szombaton Diósjenőn járt a Silver Tüzép-Karancslapujtő a vármegyei élvonal huszadik fordulójában. Nem meglepő módon, a vendégek léptek fel támadólag, de egy darabig nem találtak fogást a lelkesen futballozó másik oldalon. A szünethez közeledve meglett az éllovas vezetése, Pál lövése után Horváth kotorta be a labdát. A második felvonásban ugyan növelhették volna előnyüket a látogatók, Tóth eszén már nem tudtak túljárni. A lefújásig maradt izgalom, de már nem változott az állás. Egy nullra győztek a vendégek.

Vármegyei I. osztály, 20. forduló:

Diósjenő SE-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE 0-1 (0-1)

Diósjenő, 100 néző. Vezette: Kovács M. (Horváth S., Istvanovszki A.)

Diósjenő SE: Tóth R. – Pikács, Varga M., Pincze, Szabó L. – Makkai, Pálinkás – Balga, Dávid M., Monostori A. – Lami (Bőgér D., 76.). Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Krajcsek Gergely.

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida – Sulcz, Híves, Sándor A., Tóth O. – Oláh D. (Tóth P., 89.), Banka D. (Laczkó, 92.), Bonivárt, Szeles – Horváth T., Pál G. Vezetőedző: Szabó Gábor.

Sárga lap: Pálinkás, Dávid M., ill. Banka D., Tóth O., Horváth T.

Gól: Horváth T. (39.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Bőgér Dávid: Megmondom őszintén, kicsit csalódottak vagyunk. Úgy érzem, hogy egy pontra rászolgált volna a csapat. Nagyon jól futballoztunk, a körülményekhez és a múlt hetihez képest óriási volt a fordulat. Készültünk a ‘Lapujtő ellen. Nyilván jó csapat, mely az első helyen van. Amit kértünk a srácoktól, maximálisan betartották, csúsztak-másztak. Volt helyzetünk. Sokszor pedig Roli tartotta bennünk a lelket, óriási bravúrjaival. Ilyen jól még nem védett nálunk. Ehhez külön gratulálok! A mezőny legjobbja volt szerintem. A csapat előtt le a kalappal, mert tényleg mindenki beletette maximálisan a futómennyiséget, az akaratot, a szívet. Kikaptunk egy nullra, de egy döntetlent megérdemeltünk volna. Ettől jó a ‘lapujtői csapat, hogy volt egy hibánk, azt kihasználták, és meg tudták nyerni a mérkőzést. Ehhez nagyon gratulálok nekik! Sok sikert! Nyerjék meg a bajnokságot. Mi pedig készülünk a továbbiakra. Ezt a maradék meccset, kellően felkészülve, megpróbáljuk jól lejátszani. Ugyanilyen mentalitást kérnék a srácaimtól, mert erre lehet építeni. gratulálok a mi csapatunknak is, mert tényleg jól mentünk, és ebből lehet építkezni.

Szabó Gábor: Egy fantasztikus pályán tudtunk ma futballozni. Megmondom őszintén, ebben az osztályban nagyon ritkán lehet látni ilyen minőségű pályát. Úgyhogy ez teljes mértékben extra volt. A mérkőzésről igazából sok mindent nem tudok mondani. Nagyon lelkes hazai csapat volt. Azt gondolom, a legfontosabb nekünk az volt, hogy nyerjünk. Azt hozzá kell tennem a Diósjenővel kapcsolatban, bármilyen szituációban voltunk, nagyon nehezen tudjuk őket megverni. Most megint olyan meccset játszottunk, ahol egy gól döntött, de ők is tudtak minket nyomás alatt tartani. Mi is próbáltunk egy-két ilyen szituációt, sőt még volt egy óriási ziccerünk is. Mindkét csapat tette a dolgát. Ezeknek a győzelmeknek a mi esetünkben óriási értéke van. Nem is tudom ezt elégszer hangsúlyozni. Megint kapott gól nélkül, egy nullra tudtunk nyerni. Ez a csapatnak az erejét mutatja. Irdatlan kevesen vagyunk. Tényleg elmondom hétről hétre, de most már tényleg úgy vagyunk, hogy nagyon kevesen… De nyerünk, és nekünk ez a legfontosabb! Nekem pedig főleg. A játékosok a héten is erőn felül tettek bele az edzéseken. Munka mellett. Olyan stádiumban vagyunk, amikor nagyon sokan olyan fizikai munkát végeznek, hogy utána nagyon nehéz összehozni. De jönnek és csinálják. Szerintem ezeket a hétköznap beletett dolgokat adja vissza a futball. Hatalmas érték ez a győzelem ismét. A következő hétvége nagyon jó mérkőzésnek ígérkezik mindenképpen, de le a kalappal! Nagyon büszke vagyok a srácokra! Ma iszonyatos ünneplés lesz, az tuti!