2024.06.23.

Ezekkel a csapatokkal találkozhat a Silver Tüzép-Karancslapujtő

A dolgok jelenlegi állása szerint, tizenhat gárda körül kerülhet ki a nógrádi bajnok ellenfele, de arra is megvan az esély, hogy erőnyerő lesz az együttes.

Mint ismert, az előző hétvégén matematikailag is megszerezte a vármegyei élvonal aranyérmét a Silver Tüzép-Karancslapujtő. Adódik a kérdés, mi következik ezután? A csapat rendelkezik a harmadosztályú induláshoz elengedhetetlen licencevel. Úgy tudjuk, száz százalék, hogy az együttes részt fog venni az osztályozós rájátszásban. A sorsolásra a következő hét elején kerül sor, majd adott esetben jöhet egy oda-visszavágós párharc.

Utánanéztünk, és a dolgok jelenlegi állása szerint, három térség kimarad, így összességében tizenhét régió bajnoka képviseltetheti majd magát az érintett ceremónián. Ez a korábbi években bevett gyakorlat alapján azt jelenti, előbb tizennégy társulatot kihúznak, nekik kell majd újabb mérkőzéseket játszani, a további három alakulat pedig erőnyerőként juthat fel az NB III-ba. Lássuk, mely legénységek vehetnek majd részt a harmadik vonalban történő indulásért megrendezésre kerülő találkozókon!

A Vármegyei I. osztályú osztályozón potenciálisan rajthoz álló csapatok névsora:

Bács-Kiskun: –

Baranya: Villány TC

Békés: Gyula Termál FC

Borsod-Abaúj-Zemplén: Ózd-Sajóvölgye

Budapest: Csepel TC

Csongrád-Csanád: Szegedi VSE-G-Falc Kft.

Fejér: MÁV Előre FC Főnix

Győr-Moson-Sopron: –

Hajdú-Bihar: Monostorpályi SE

Heves: Füzesabonyi SC-Erőss út

Jász-Nagykun-Szolnok: Tiszaföldvári VSE

Komáron-Esztergom: Tatai AC

Nógrád: Silver Tüzép-Karancslapujtő

Pest: Dunaharaszti MTK

Somogy: Nagyatádi FC

Szabolcs-Szatmár-Bereg: Mátészalkai MTK

Tolna: Bonyhád VLC

Vas: Király SE

Veszprém: Balatonalmádi SE

Zala: –