2024.05.22.

Újabb papírformát igazolt a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Korán eldőlt a Szécsény sorsa.

Szombaton Szécsényben tette tiszteletét a Silver Tüzép-Karancslapujtő a vármegyei élvonal hetedik körében. Ezúttal is remekül indították soros fellépésüket a már-már nem meglepő módon toronymagas esélyesként kesztyűt húzó vendégek, akik már az ötödik percben vezettek, kisvártatva pedig büntetőből megduplázták lépésfórjukat. Ezt követően egy darabig állták a sarat a házigazdák, de a szünet előtt megint gólt kaptak. A második felvonás elején gyorsan meglőtték a negyediket a látogatók, akik ugyan ezután is kézben tartották a gyeplőt, a hajráig kellett várni az újabb találatukra. Még a hosszabbításra is tartogattak egy döfést a ‘lapujtőiek, akik végül könnyed, hat nullás győzelmet elérve igazolták a papírformát.

Vármegyei I. osztály, 7. forduló:

Szécsény VSE-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE 0-6 (0-3)

Szécsény, 100 néző. Vezette: Ordasi I. P. (Boda V., Pál A.)

Szécsény VSE: Urbán – Komár (Nánási, 87.), Szokács, Rácz R., Gombár – Mohácsi, Molnár – Bene, Kántor, Matyóka (Lőrik, 62.) – Alapi. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida (Hepp, 81.) – Sándor A., Bonivárt (Tóth Sz., 87.), Híves (Laczkó, 70.) – Rátóti, Kecskés (Horváth T., 55.), Gazdag, Szeles, Tóth O. – Pál G. (Pingiczer, 78.), Katona. Vezetőedző: Szabó Gábor.

Sárga lap: Szokács, Kántor, Bene, ill. Gazdag, Rátóti

Gól: Katona (5.), Sándor A. (7.), Gazdag (32.), Szeles (53.), Tóth O. (82.), Horváth T. (93.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Tőzsér Zsolt: – Gratulálok a Karancslapujtőnek! Ha teljes csapattal kiállunk, úgy is nagyon meleg ez a mérkőzés. Így kiállításokkal, sérülésekkel ennyi jött ki a mai nap, de voltak olyan részek, amikor egyenrangú partnerek voltunk az ellenfélnek. Megérdemelték a győzelmet a vendégek. 

Szabó Gábor: – Azt gondolom, hamar eldöntöttük a mérkőzést, nagyon gyorsan tudtunk két gólt szerezni. Ez ugye rá is nyomta a bélyegét a mérkőzésre. Megmondom őszintén, kicsit ez meg is nyugtatott minket, mert utána nem azzal az elánnal játszottunk az első félidőben. Egyáltalán nem forgott veszélyben a győzelmünk, kevés lehetősége volt a hazaiaknak. Ebben a meccsben ennyi volt. Megyünk tovább. Nagyon örülünk a sikernek! További sok sikert az ellenfélnek!

A bajnokság aktuális állása: