2024.06.18.

Tíz gólig meg sem állt a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Esélye sem volt a nagy pofonba beleszaladó Berkenyének.

Múlt szombaton a Berkenyét fogadta a Silver Tüzép-Karancslapujtő a vármegyei élvonal negyedik körében. Semmit sem bíztak a véletlenre a toronymagas favoritként ringbe szálló hazaiak, akik hat perc alatt kétgólos előnyre tettek szert. Az első félidő derekán tovább nőtt a különbség, majd hamarosan jött az újabb döfés. Ugyan legalább a szépítésig eljutottak a látogatók, ezt követően rögtön újra kapituláltak. A második etapban még hat alkalommal tudták bevenni a kaput a házigazdák, akik végül a mesterötöst szerző Katona vezérletével kiütéses, tíz egyes sikert arattak.

Vármegyei I. osztály, 4. forduló:

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE-Berkenye SE 10-1 (5-1)

Karancslapujtő, 150 néző. Vezette: Urbán V. P. (Kiss D., Horváth S.)

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida – Zsély B. (Tóth P., 68.), Sándor A. (Laczkó, 68.), Sulcz – Kecskés, Bonivárt, Híves (Kovács B., 46.), Tóth P. – Pál G., Szeles (Horváth T., 52.) – Katona. Vezetőedző: Szabó Gábor.

Berkenye SE: Maruszki – Sipos, Földvári D., Illés Sz., Gyenes – Hesz, Rusvay, Rottek, Schlenk (Genzelman, 73.) – Selmeci, Fábri. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Sárga lap: Kecskés, ill. Rottek

Gól: Pál G. (2.), Földvári D. (6., öngól), Katona B. (22., 33., 61., 80., 83.), Szeles (40., 50.), Kecskés (88.), ill. Illés Sz. (38.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Szabó Gábor: – Gyorsan betaláltunk. Azt hiszem, rányomta a bélyegét a mérkőzésre, hogy szinte már az első pillanatokban gólt tudtunk szerezni. Gyorsan rárúgtunk még egyet-kettőt, így még nyugodtabban tudtunk játszani a játékunkat. Igazából, erről a meccsről sokkal többet nem is lehet mondani, mert az ellenfél most nincs olyan passzban, mint amilyenben a nevük alapján lenniük kellene. Kívánom nekik, hogy minél gyorsabban eljussanak ugyanarra a szintre, mert egy nagyon komoly egyesületről van szó. Sok sikert kívánok nekik, mi pedig készülünk a hétvégére!

Rusvay Gergely: – Sajnos nagyon kevesen érkeztünk a mai mérkőzésre, tizenketten. Közülük az egyik játékosom nem tudta vállalni a játékot, mert egy edzésen megsérült. Az első pillanatokban már gólt kaptunk, fél óra után már négy null volt. Ettől függetlenül voltak helyzeteink, sőt a kontráinkban volt veszély és Fábri Tomi két kapufát is rúgott. Akik eljöttek ma, azoknak gratulálok, mert végighajtották a meccset! Sokkal jobb volt a Karancslapujtő, ez teljesen nyilvánvaló. Nagyon sokan nem jöttek el. Érthetetlen ez az egész dolog, ami mostanában itt Berkenyén van. Hogy miért van ez, nem tudják az okát. Próbálunk kiegyenesedni, de hétről hétre olyan dolgokkal kell megküzdeni, amikre nem tudok felkészülni. Meccs napján mondják le a játékosok a mérkőzést, így tíz-tizenkét emberrel érkezünk. Erre nehéz reagálni. Ennek ellenére, akik eljöttek, azoknak gratulálok és további sok sikert a ‘Lapujtőnek, érjék el céljaikat!

A bajnokság aktuális állása: