2024.06.23.

A hétvége embere: Katona Bence

Triplával vezette újabb győzelemre csapatát a Bánk-Dalnoki Akadémiával elbánó Silver Tüzép-Karancslapujtő csatára.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Vármegyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2023/2024-es szezon nyolcadik köre után a Silver Tüzép-Karancslapujtőt erősítő Katona Bencére voksoltunk, aki mesterhármassal vezette győzelemre a Bánk-Dalnoki Akadémia ellen négy nullás sikert elérő csapatát. Most pedig jöjjön a hibátlan éllovas színeiben jó formában futballozó támadóval készült interjúnk!

– Hogyan tekint vissza a találkozóra?

– Úgy gondolom, a hétvégi meccsen nem volt kérdés, hogy ki fogja megszerezni a győzelmet – mondta Katona Bence. Sikerült a meccs elején gólt szereznünk, ami megnyugtatta a csapatot. A harmadik gólunk volt az, ami után végleg eldőlt a mérkőzés.

– Mi a véleménye csapata eddigi szerepléséről?

– Szerintem eddig egy nagyon jó idényt futunk. Mindenki megpróbálja kihozni magából a maximumot, és ez sokszor sikerül is. Volt pár meccsen hiányzónk, betegség vagy sérülés miatt, de ez mégsem látszott meg az eredményességünkön.

– Minek lehet köszönhető a hibátlan mérleg?

– A csapategység és a nagyon jó öltözői hangulat biztos jó hatással van a csapatra. Az edzések jó színvonalúak és mindig normális létszámban tudunk edzeni.

– Mire számít a folytatásban?

– Minden meccset meg kellene nyernünk, akkor lennék elégedett. Az Érsekvadkert elleni mérkőzés lesz a legnehezebb, de oda is nyerni megyünk.

– Szombaton a Diósjenőt fogadják. Mit vár ettől az összecsapástól?

– A tavaszi szezonban nem volt egyszerű nyernünk ott. A mostani meccs sem lesz könnyű, de hazai pályán csak a győzelem az elfogadható.