2024.05.26.

A hétvége embere: Monostori Albert

Csapata legjobbjaként duplázva segítette remek döntetlenhez együttesét az Érsekvadkerttel ikszelő Diósjenő támadója. 

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Vármegyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2023/2024-es szezon tizenkettedik köre után a Diósjenőt erősítő Monostori Albertre voksoltunk, aki együttese legjobbjaként duplázva segítette hozzá csapatát az előzetesen egyértelmű esélyesnek számító Érsekvadkert elleni kettő kettes döntetlenhez. Most pedig jöjjön a fontos gólokat szerző támadóval készült interjúnk!

– Milyen gondolatokkal elevenítené fel a bravúros remivel záruló összecsapást?

– Remekül kezdtük a mérkőzést és a negyedik percben meg is szereztük a vezetést – mondta Monostori Albert. Lendületben maradt a csapat és a huszonkettedik percben tovább növeltük az előnyünket. Sajnos még a pihenő előtt tudott szépíteni az ellenfél, így kettő eggyel mentünk szünetre. A második félidő közepéig kiegyenlítettt játék folyt a mezőnyben, amikor a vendégek betaláltak. A hátralévő időben már egyik csapat sem tudta eldönteni a meccset.

– Utólag félig teli van vagy félig üres a pohár az elért eredmény miatt?

– Nagyobb koncentrációval talán meg tudtuk volna nyerni ezt a mérkőzést, de nem csüggedünk.

– Hogyan tekint vissza csapata elmúlt időszakára?

– Hullámzó teljesítményt nyújtott a csapat ez idáig. Voltak jó mérkőzéseink és voltak nagyon rosszak. Keretünket jó játékosok alkotják, de bármikor benne van a csapatban a jó és a rossz teljesítmény is.

– Mit már a folytatásban?

– Remélem, a későbbiekben azokat a mérkőzéseket, ahol pontokat veszítettünk, a magunk javára tudjuk majd fordítani és elfoglaljuk a tabellán megérdemelt helyünket.

– Szombaton Bátonyterenyén lesz jelenésük. Mire számít a következő körben?

– Csak a győzelem az elfogadható a számunkra!