A hétvége embere: Horváth Csaba

Gabi

Mesterhármassal segítette győzelemhez csapatát a Szendehellyel elbánó Szécsény támadója.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Megyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2020/2021-es szezon tizenkettedik köre után a Szécsény VSE-t erősítő Horváth Csabára szavaztunk, aki mesterhármassal segítette győzelemhez a Szendehellyel négy-nullás arányban elbánó együttesét. Most pedig jöjjön a jó napot kifogó támadóval készült interjúnk!

– Hogyan gondol vissza a találkozóra?

– Összességében jól kezdtük a mérkőzést, voltak helyzeteink, jól játszottunk – mondta Horváth Csaba. Úgy néz ki, hogy kezdünk rátérni a helyes útra, látszott a csapaton, a “győzni akarás”.

– Milyen körülmények között érte el góljait?

 – Az első egy szép akcióból született, Kovács Simonnal játszottam össze a szélen, remekül indult be területbe, majd visszakaptam tőle a labdát, és a tizenegyes környékéről a bal alsó sarokba gurítottam. A második egy kipattanóból esett, Laczkó Léni lövését védte a kapus, én pedig jókor voltam jó helyen, a kipattanót sikerült berúgnom. A harmadikat egy nagyon szép indításból értem el, Fábián Róbert remekül tekert elém külsővel, a kapus kiszaladt a lasztiért, amit én átemeltem fölötte tizenhat méterről.

– Miképpen látja csapata eddigi szezonját?

– Nem úgy alakult, ahogy azt elterveztük. Sajnos a sok edzés ellenére a tabella jelen állása nem nekünk kedvez. Fiatal csapat vagyunk, sok új játékossal. Sok mérkőzést saját magunk kezéből engedtünk ki, szerettem volna előrébb látni a csapatot. De ha ilyen hozzáállással megyünk tovább, amit az utóbbi meccseken produkáltunk, akkor nem lesz gond!

– Mi kehet a maximum, amit kihozhatnak ebből a bajnokságból?

– Sajnos úgy látszik, a vírus megint közbe szeretne szólni. Ami a helyezésünket illeti, mindenképp előrébb szeretnénk végezni, szeretnénk kihozni a legtöbbet ebből a szezonból, amit lehet. Meccseket nyerni!

– Hogy értékeli mostanában bemutatott saját teljesítményét?

Volt egy keresztszalag-szakadásom 2 éve, azóta néha úgy érzem, hogy nem úgy megy a játék, ahogy kellene.. Mindig próbálom a legtöbbet kihozni magamból. Remélem, ahogy a csapat is kezd, úgy én is visszatalálok önmagamhoz!

– Bár önök még folytatták volna az őszi idényt, már nem lesz lehetőségük pályára lépni ebben a naptári évben, ellenfeleik ugyanis inkább úgy döntöttek, leteszik a lantot. 

– Szerettünk volna minél több mérkőzést játszani ebben a szezonban, főleg most, hogy kicsit úgy nézett ki, kezdtünk kimászni a “gödörből”. Én úgy gondolom, nem jókor jött számunkra ez a döntés. Hála istennek, jó utolsó meccset játszottunk. Sajnálom, hogy így döntöttek, szerettünk volna játszani, de meg lehet érteni. Az egészség a fontosabb!

– Mivel tölti majd a téli szünetet?

– A munka mellett pihenéssel, és természetesen edzéssel. Remélhetőleg azokat meg lehet majd tartani!

Next Post

Videós értékelések a Nőtincs-Mátraterenye mérkőzésről

A két csapat edzője állt kameránk elé a lefújás után. Vasárnap Nőtincsre volt hivatalos a Mátraterenye a megye egyes bajnokság tizenharmadik körében. Az első félidő után az egygólos előnyre szert tevő vendégek kerültek lépésfórba, majd ugyan a második etapban egyenlítettek a házigazdák, még erre is volt válaszuk a látogatóknak, akik […]
error: Content is protected !!