2024.04.13.

Megizzadt a sikerért az Építők

Az ismét emelt fővel veszítő Szécsény ellen szerezte egymás utáni negyedik kapott gól nélküli győzelmét Csatlós Tamás brigádja.

Szombaton a Szécsényt fogadta az Építők a vármegyei élvonal tizennegyedik fordulójában. Bár előzetesen kimagasló esélyesnek számítottak a jó formában állomásozó hazaiak, nagyot kellett harcolniuk a pontokért. Nem adták olcsón a bőrüket a magukból mindent kiadó látogatók, akik alaposan megnehezítették ellenfelük dolgát. A találkozó harmadához közeledve azért képesek voltak megszerezni a vezetést a salgótarjániak, Baranyi mattolta a másik oldal hátsó alakzatát.

Ezt követően a masszív védekezés mellett próbálkoztak az egyenlítéssel is a vendégek, de nem jártak sikerrel, a hazaiak megint le tudták húzni a rolót, sorozatban immáron negyedszer. Mivel az előnyben lévő gárda egy újabb góllal nem tudta lezárni a csörtét, az utolsó percekig maradt izgalom, végül azonban, ha igen nehezen is, egy nullra nyert Csatlós Tamás legénysége, a rengeteg sárga lapot, összesen tizenkettő figyelmeztetést felvonultató mérkőzésen.

Vármegyei I. osztály, 14. forduló:

Építők KC-Szécsény VSE 1-0 (1-0)

Salgótarján, Forgách Sporttelep, 100 néző. Vezette: Gecse Z. (Rácz D., Bangó R.)

Építők KC: Kaszás – Csatlós D., Szabó J., Ökrös, Tőzsér – Földi, Német – Baranyi J. (Menczel, 84.), Gyetvai (Palotai D., 91.), Domán – Budveszel Benett. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Szécsény VSE: Csampa – Komár (Kovács S., 52.), Szokács, Rácz R., Gombár – Molnár, Máté D. (Miklós G., 74.) – Kántor, Oláh Á., Bene – Lőrik (Szép, 67.). Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Sárga lap: Szabó J., Német, Tőzsér, Budveszel Benett, ill. Oláh Á., Máté D., Kovács S., Molnár, Szép, Bene, Kántor, Gombár

Gól: Baranyi J. (28.)

Jók: Földi, Ökrös, Szabó J., Német, ill. Szokács, Rácz R., Oláh Á., Molnár, Bene

Csatlós Tamás: – Gratulálok a csapatnak! Négy meccsen keresztül nem kaptunk gólt. Szenzációs őszt produkáltunk! Nagyon sokat jelent nekünk, hogy ilyen eredményt értünk el. Hatalmas siker ez a klub életében! Mindenkinek, akinek ebben része volt, köszönöm! Szenzációs siker ez a csapat életében! Minden játékosnak, kollégának jó pihenést kívánok! Külön köszönöm a Nógrádifutball szenzációs közreműködését! Minden játékvezetőnek, aki nekünk vezetett, köszönöm! Tudom, nem volt egyszerű dolguk! Nagyon hálás vagyok nekik! Nagyon örülök, hogy ilyen csapatunk van! Nagyon bízok benne, hogy valaki lát potenciált ebben a csapatban!

Tőzsér Zsolt: – Küzdelmes mérkőzést játszottunk az egyik megyei élcsapattal. Végig partiban voltunk. Gólok nélkül nem lehet nyerni, de a gólok, amiket hetek óta kapunk, majd egy szilveszteri műsorban fognak szerepelni…

A bajnokság aktuális állása: