2024.05.26.

Visszatért a helyes útra az Építők

Nem termett babér a Diósjenőnek.

Szombaton a Diósjenőt fogadta az Építők a vármegyei első osztály hetedik körében. Nem sokat teketóriáztak a hazaiak, öt perc alatt megszerezték a vezetést, majd hamarosan Domán révén már kettővel mentek. Szépen lassan felébredtek a látogatók, de a szünetig már nem módosult az állás. Az összecsapás kétharmadánál a duplázó Budveszel Benett zárta le végleg a párbajt. Bár volt még hátra fél óra, tovább már nem nőtt a különbség, ahogy a vendégek sem tudtak szépíteni. Három nullás sikert arattak a helyes ösvényre magabiztos győzelemmel visszatérő salgótarjániak.

Vármegyei I. osztály, 7. forduló:

Építők KC-Diósjenő SE 3-0 (2-0)

Salgótarján, Forgách Sporttelep, 200 néző. Vezette: Gecse Z. (Elischer M., Szűcs M. L.)

Építők KC: Kaszás – Baranyi (Menczel, 72.), Földi, Ökrös (Oláh Sz., 86.), Tőzsér (Szabó J., 72.) – Csatlós D., Jakab – Budveszel Benjámin (Palotai D., 80.), Gyetvai, Domán (Német, 80.) – Budveszel Benett. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Diósjenő SE: Tóth R. – Haljárszki, Varga M., Pincze, Varga N. (Bőgér Á., 70.) – Krajcsek (Bőgér D., 65.), Makkai – Holman (Sebők, 65.), Balga, Dávid M. – Szabó L. Játékos-edző: Bőgér Dávid.

Sárga lap: Baranyi, Tőzsér, ill. Krajcsek

Gól: Budveszel Benett (5., 59.), Domán (11.)

Jók: Budveszel Benett, Budveszel Benjámin, Domán, Gyetvai, Jakab, Csatlós D., ill. Dávid M., Balga

Csatlós Tamás: – Végig irányítottuk a játékot. Jó iramban futballoztunk. Győzelmünk teljesen megérdemelt, gratulálok a srácoknak! Ismét sokan kilátogattak a mérkőzésre, ami nagy öröm számunkra! Érezzük a szurkolók támogatását, itt is szeretnénk megköszönni nekik! További sok sikert kívánok a diósjenői barátainknak! Varga Gyulával való találkozásunk elmaradt, innen is üdvözöljük őt!

Bőgér Dávid: – Sok hiányzóval érkeztünk a mai mérkőzésre. A csapat sajnos nem bírja el Gyula, Lami és Albi hiányát. Próbáltunk jó kezdőt a pályára küldeni, de amíg a csapatban nincs tűz, akarat, addig nincs is miről beszélni. A meccs előtt megbeszéltük, hogy a hazai csapat miben jó, és hogy mire kell figyelni. Két óriási védekezési hibából már a tizenharmadik percben kettő null volt, és így az ellenfél abszolút nyeregben érezhette magát. Amint elkezdtük két-három passzt csinálni, volt is lehetőségünk a szépítésre, de ma sajnos nem volt bennünk több. A hazai csapat abszolút megérdemelten nyerte meg a találkozót, amihez gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk!

A bajnokság aktuális állása: