2024.05.27.

Nagyon simán nyert a Szendehely

Kilenc gólt beszedve maradt alul a gyenge napot kifogó Bátonyterenye.

Szombaton a Bátonyterenyét fogadta a Szendehely a vármegyei élvonal hetedik fordulójában. Szemszögükből kellőképpen megadták a meccs alaphangját a hazaiak, akik rögtön a kezdés után beköszöntek. Hamarosan tovább nőtt a különbség, majd a játékrész derekán is góllal keserítették ellenfelüket a nyugat-nógrádiak. Éppen a szünet előtt negyedszerre is kapituláltak a látogatók, akiknek elég hamar eldőlt a sorsuk. A második felvonásban sem lankadtak a házigazdák, akik további öt találattal tudtak előrukkolni. Külön kiemelendő Kaszás teljesítménye, aki egymaga ötször vette be a kaput. Az utolsó pillanatokban egy halovány szépítésig eljutottak a vendégek, így végül kilenc egyre nyertek a szendehelyiek.

Vármegyei I. osztály, 7. forduló:

Szendehely FC-Bátonyterenyei TC 9-1 (4-0)

Szendehely, 80 néző. Vezette: Urbán V. P. (Horváth S., Szemesi Zs.)

Szendehely FC: Boda – Balogh M., Németh D., Németh Á., Pápai – Maczkó, Matolcsi, Magos, Hugyecz – Németh Á. V., Kaszás (Darázs, 73.). Vezetőedző: Kovács Imre.

Bátonyterenyei TC: Kis B. – Sipkó (Dávid Cs., 65.), Balogh P., Bakos K., Szekula – Zsákai, Bari, Berki Sz., Lengyel (Mohamed, 70.), Lenkei – Myszor. Vezetőedző: Lászlók János.

Sárga lap: Bakos K.

Gól: Kaszás (1., 26., 45., 52., 72.), Németh Á. V. (11.), Matolcsi (53., 66.), Hugyecz (62.), ill. Myszor (90.)

Jók: Kaszás (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Myszor, Bari

Kovács Imre: – Foghíjasok voltunk, de akik megjelentek, azok az első perctől az utolsóig mindent beleadtak ebbe a mérkőzésbe. Fegyelmezetten, hatékonyan és szívvel-lélekkel tették a dolgukat a srácok, így ilyen arányban is megérdemeltnek tartom a győzelmünket. Gratulálok játékosaim mai teljesítményéhez, egyben gratulálok Sipkó Bálint tegnapi házasságkötéséhez!

Lászlók János: – Először is, gratulálok a szendehelyi csapatnak! Tizenegy emberrel is nagyon jól játszottak. A mieink sajnos nem vették fel a ritmust és nagyon sok hibát követtünk el. A szív és a lélek megint meghalt a pályán. A csapatomon kívül már csak a játékvezetők voltak rosszabbak, sőt kritikán aluliak!

A bajnokság aktuális állása: