2024.05.26.

Meglepően simán nyert az Építők

Nem várt arányú pofonba szaladt bele a Pásztó.

Szombaton a Pásztót fogadta az Építők a vármegyei élvonal tizenegyedik fordulójában. Lendületesebben kezdtek a motivált házigazdák, akik fél óra elteltével Budveszel Benjámin révén meg is szerezték a vezetést. Ezt követően a szünetig nem nőtt a különbség. Az összecsapás kétharmadánál ismét kapituláltak a látogatók, majd még kétszer beköszöntek a salgótarjániak. Domán triplázott. Aztán Gyetvai is lőtt egyet, majd a hosszabbításban a csereként beszálló Menczel állította be a hazaiak hat nullás győzelmét jelentő végeredményt. Szép, egyúttal meglepően sima sikerrel rukkolt elő Csatlós Tamás legénysége.

Vármegyei I. osztály, 11. forduló:

Építők KC-Pásztó SK 6-0 (1-0)

Salgótarján, Forgách Sporttelep, 200 néző. Vezette: Harnos Cs. (Lucián J., Nagy F.)

Építők KC: Kaszás – Szabó J., Ökrös, Földi, Német – Csatlós D. (Takács, 80.), Jakab – Budveszel Benjámin (Palotai M., 79.), Gyetvai, Domán (Menczel, 79.) – Budveszel Benett (Baranyi, 53.). Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Pásztó SK: Csuka – Almási, Kelemen, Lipták, Tari – Percze (Mladoniczki, 77.), Hranek (Kurcsik, 63.) – Dinka, Csépe I. (Jánosik, 46.), Békési (Szőllősi, 60.) – Nagy Zs. (Molnár B., 69.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Domán, ill. Almási, Smelkó, Dinka

Gól: Budveszel Benjámin (30.), Domán (62., 73., 75.), Gyetvai (76.), Menczel (93.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Csatlós Tamás: – Gratulálok a srácoknak, szenzációsan játszottak! Már az első félidőben több ziccer kimaradt, egygólos előnnyel mentünk a szünetre. Mondtam a fiúknak, hogy rá kell rúgni még egyet. Sikerült is, és onnantól fogva egy közönségszórakoztató, felszabadult játékot játszottunk. Sok néző, korrekt játékvezetés, hatalmas győzelem! A héten sok mindent átbeszéltünk, és egy új irányt vettünk! Remélem, ez így folytatódik a jövőben is, mint egyesületi, mint csapatszinten! A pásztói csapatnak sok sikert kívánok!

Smelkó Károly: – Kikaptunk, ez tény, a lelkiismeretével meg számoljon el a játékvezető, ha egyáltalán van neki olyan! Harcos játékot mutatott be az Építők, de azért hülye nem vagyok, szégyelld magad, Harnos Csaba!

A bajnokság aktuális állása: