2024.05.22.

Ikszelt a Bánk-Dalnoki Akadémia és az Érsekvadkert

Nem született döntés az élcsapatok csatájában.

Vármegyei I. osztály 22. forduló:

Bánk-Dalnoki Akadémia-Érsekvadkerti SE 2–2 (1–2)

Érsekvadkert, 110 néző. Vezette: Kalmár P. (Péter Cs., Pásztor B. J.)

Bánk-Dalnoki Akadémia: Borsi – Kovács, Kozma, Szentpéteri, Frey, Török, Haronisz (Bozzai, 78.), Gyebnár, Hajdu, Járvás (Királyházi, 78.), Kiss. Vezetőedző: Kárpáti Zoltán.

Érsekvadkerti SE: Flamich – Girán, Juhász Gy., Mezey, Juhász M., Vasilijevic, Márkus, Szabó (Bogdán, 78.), Tóth, Orovecz, Lukáts. Vezetőedző: Nyikos József.

Sárga lap: Kovács, Hajdu, ill. Mezey

Gól: Járvás (1.), Gyebnár (56.), ill. Girán (10.), Orovecz (31.)

Jók: Borsi, Kozma, Gyebnár, Kovács P., ill. Girán, Tóth Sz., Lukáts

Kárpáti Zoltán:Mai napon, a nagy rivális Érsekvadkert csapatával találkoztunk, itt Érsekvadkerten. Igazándiból úgy gondolom, a mérkőzés nagy részében az történt, amit szerettünk volna. Rá tudtuk erőltetni az akaratunkat a hazai csapatra, de sajnos nagy egyéni hibákat vétettünk. Egy elpasszolt labda a védőharmadban, illetve egy rögzített játékhelyzet utáni kavarodásból két gólt kaptunk, és erre csak kettő választ tudtunk adni. Így összességében győzelmet nem érdemeltünk, de nem tudom elmarasztalni a srácokat, mert szerintem a játék minden elemében az ellenfél fölé nőttünk. Nagyon nagy labdabirtoklási fölényben voltunk. Főleg a második félidőben. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Sajnos ezeket el is puskáztuk, de a minimális célt elértük. Hiszen azt beszéltük a srácokkal a mérkőzés előtt, hogy mindenféleképpen magunk mögött szeretnénk tartani a ‘vadkerti csapatot, és úgy nekimenni a rájátszásnak. Nézőszemmel szerintem egy közönségszórakoztató találkozó volt, hiszen négy gól esett. Az első félidőben azért még a ‘Vadkertnek is voltak helyzetei. Lüktető volt a játék. A második félidőben pedig nagyon sok olyan lehetőség volt, amiből azért többet ki kellett volna használni ahhoz, hogy megszerettük a három pontot. Viszont nem vagyunk elégedetlenek. Készülünk a rájátszásra. További sok sikert kívánok a hazai csapatnak!

Nyikos József: – Nem valami jó időben játszottunk. Nem is volt jó meccs, inkább küzdős. A második és harmadik hely egyikéért. Azt mondom, így, hogy nagyon meg voltunk fogyatkozva, sárgák, betegek és egyéb dolgok végett, ifistákkal kellett játszanunk. Akik nagyon helytálltak, akaratban, küzdelemben. Igazságos döntetlen született. Gratulálok a srácoknak nagyon! Megyünk tovább. Meglátjuk, mire lesz elég. Remélem, nem fogyunk el teljesen. 

Az aktuális állás: