2024.05.29.

A hajrára indult be a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Emelt fővel maradt alul a Bátonyterenye.

Vármegyei I. osztály, 22. forduló:

Silver Tüzép-Karancslapujtő-Bátonyterenyei TC 4-0 (0-0)

Karancslapujtő, 130 néző. Vezette: Varga P. (Gecse Z., Homoki G.)

Silver Tüzép-Karancslapujtő: Vida – Jeney, Sándor, Híves, Tóth O. (Laczkó, 84.), Szeles, Zsély, Oláh (Pingiczer, 46.), Bonivárt, Pál, Horváth (Banka, 36.). Vezetőedző: Szabó Gábor.

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Simó, Balogh, Gazdag, Zsákai, Bakos, Berki, Lenkei (Varga, 79.), Sárközi, Myszor, Sasvári. Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Zsély, Tóth O., Banka, ill. Sasvári

Gól: Pál G. (65.), Zsély (72.), Tóth O. (80.), Bonivárt (90.)

Szabó Gábor:Vannak azok a mérkőzések, amiket vagy így vagy úgy meg kell nyerni. Ez a „vagy így, vagy úgy” volt, maradjunk annyiban… Igazából nem is érdekel engem ez a része, csak az, hogy megvan a három pont. A nézőket viszont sajnálom, aki kijött és ezt megnézte… De mondom, nekünk a győzelem volt a lényeg. Ezek a kötelezők mindig a legnehezebbek, és ezt be is bizonyítottuk, de megvan. Ez a legnagyobb öröm most számunkra, és ahogy hallom, kedvezően alakult az is, hogy a két üldözőnk döntetlent játszott. Ezt a hétvége mindenképpen tökéletesen alakult. Gratulálok a csapatomnak! A Bátonynak sok sikert kívánok!

Forgó Péter: – Hatvan percig jól tartottuk magunkat. Volt pár lehetőségünk is, ha picit higgadtabbak vagyunk, akkor tudtunk volna talán gólt vagy akár gólokat is szerezni. Hatvan perc után viszont sajnos teljesen elfáradtunk, úgy fejben, úgy fizikálisan. Úgyhogy ott fölénk nőtt a Karancslapujtő, és igazából játékban nem, pontrúgásokban viszont simán megvertek. Négy gól volt, mindegyiket rögzített szituációból kaptuk. Sajnos ott a koncentrációnk már teljesen szétesett a végére. Ettől függetlenül azt mondom, megtettük a magunkét, sokat dolgoztunk érte. Helyenként jól fociztunk, játékban nem tudtak teljesen dominálni minket. Persze jobb csapat, ez teljesen egyértelmű, ők elsők, mi pedig utolsók. Nyilván nem azt vártuk, hogy majd túl vitézesek leszünk. Egyébként megtettünk mindent. Igyekszünk a rájátszásra kicsit jobban összeszedni magunkat. 

Az aktuális állás: