2024.07.27.

Fontos csatát nyert meg a Vizslás

A hajrában beszedett góllal maradt alul a Nógrádsipek.

Múlt vasárnap a Nógrádsipeket fogadta a Vizslás a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának tizennegyedik fordulójában. Az első félidőben nem találtak egymáson fogást a felek, a vendégek tartalékosan, edzőjükkel a kapuban is felvették a kesztyűt. A második felvonás elején itt is-ott is esett egy gól, bár Ország révén hamar meglett a hazaiak előnye, Veréb gyorsan egalizált. Ezt követően folytatódott a küzdelem, mígnem a hajrában ismét be tudtak köszönni a házigazdák, a nem sokkal korábban csereként beszálló Radics volt eredményes. Mint utóbb kiderült, ez a mozzanat jelentette a vizslásiak sikerét, akik kettő egyes sikert tehettek zsebre a lefújáskor.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 14. forduló:

Vizslási SE-Nógrádsipek SE 2-1 (0-0)

Vezette: Kis Zs. (Gyetvai B., Szűcs M. L.)

Vizslási SE: Pádár – Kruppa, Elek, Rostás J., Pintér (Szalai, 94.) – Karvaj (Bata, 46.), Ország, Oláh Z. (Mező, 83.), Palkovics – Oláh Á. (Rostás R., 46.), Kisbali (Radics, 83.). Edző: Dancsok Roland.

Nógrádsipek SE: Kelecsényi – Végh Á., Farkas, Pityi, Balázs K. – Percze, Deák M. (Végh F., 80.), Csernák – Kovács B. (Boros, 52.), Árva, Veréb (Rónai, 57.). Játékos-edző: Kelecsényi Gábor.

Sárga lap: Mező, Rostás, ill. Deák M.

Gól: Ország (47.), Radics (85.), ill. Veréb (50.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Dancsok Roland: – A kívánt játék elmaradt, az őszihez képest látszott a csapaton a terem és a műfű. Egyszer tudtunk edzeni füvön! Sportszerű mérkőzésen, megérdemelten tartottuk otthon a három pontot. Kelecsényi Gabinak gratulálok a nagyszerű védéseihez! „Jó az öreg a háznál”, szokták mondani! Ez igaz a mi oldalunkra is! Köszi, Bandi bá’! További sok sikert a Nógrádsipeknek! Mi pedig készülünk a következő meccsre.

Kelecsényi Gábor: – Amit a mérkőzés beharangozóban elmondtam, abból a sportszerű, nehéz mérkőzés valósult meg. Úgy látszik, csak páran értették meg. Nem mindenki tett többet érte, nem lett kapusunk (én védtem), nem volt játék, nem ponttal pontokkal utaztunk haza. A hazai csapat sokkal jobban akarta a győzelmet, gratulálok nekik!

A bajnokság aktuális állása: