2024.07.27.

Az utolsó pillanatban csikarta ki a sikert a Vizslás

Hiába vezetett, pont nélkül maradt a Feláldozhatók.

Múlt vasárnap a Feláldozhatóknál volt jelenése a Vizslásnak a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonharmadik fordulójában. Lelkesen kezdtek a hazaiak, az első negyedóra után pedig egy büntető által előnybe is kerültek. Ezt követően próbálkoztak a látogatók, majd nem sokkal a szünet előtt egalizáltak, szintén tizenegyesből. A második felvonásban folytatódott a kiegyenlített viaskodás. A hajrához érve egy piros lap miatt tíz főre csökkent a vendégek létszáma. Már-már úgy nézett ki, remivel fejeződik be a csata, amikor az utolsó pillanatokban Kisbali betalált, egyúttal pedig kettő egyes győzelemhez segítette a vizslásiakat.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 23. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Vizslási SE 1-2 (1-1)

Vezette: Varga P. B. (Reviczki J., Sáfrány Sz. T.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Botos R., Makó J., Lakatos J., Gergely K. (Medgyesi, 48.) – Berki K. (Csonka Achilles, 81.), Csonka D. (Berta, 65.), Makó D., Bartus – Csonka R., Könnyű. Edző: Kardos Attila.

Vizslási SE: Pádár – Rostás J., Pintér, Kruppa, Palkovics – Karvaj, Kiss B. (Szalai, 64.), Ország, Oláh Z. – Bata, Kisbali. Edző: Dancsok Roland.

Sárga lap: Csonka D., Könnyű, Csonka R., Lakatos J., ill. Pádár, Palkovics, Pintér

Piros lap: Oláh Z. (78., Vizslási SE)

Gól: Lakatos J. (18.), ill. Oláh Z. (44.), Kisbali (90.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Kardos Attila: – Gratulálok a vizslási csapatnak a győzelemhez, kiénekelték a sajtot a szánkból! Sajnos mindkét félidő végén lankadt a koncentráció, amit könyörtelenül kihasználtak a vendégek. Úgy gondolom, a döntetlen reálisabb eredmény lett volna. A tavaszi nyitány után nem volt benne ilyen mélyrepülés a csapatban, amik az ősszel befelé pattantak, és a kétes szituációkban felénk pattant a labda, a tavasszal a szöges ellentétje van. Ez egy ilyen időszak sajnos. Különösebb probléma nélkül vezette a játékvezető a mérkőzést, bár a végén az asszisztens úgy látta, hogy nem volt kinn a labda. Én messze voltam az esettől, de a játékosaim reakciója nem azt bizonyította, hogy nem volt kinn. Egy emberként integettek és megálltak, hogy kinn a labda, és ebből kaptuk a vesztes gólunkat a meccs végén. További sok sikert a Vizslásnak!

Dancsok Roland: – Köszönöm a megjelent játékosok hozzáállását! Van még három forduló, megpróbálunk minél jobban szerepelni! További sok sikert a Feláldozhatóknak!

A bajnokság aktuális állása: