2024.07.27.

Idegenben tett újabb fontos lépést a Patak

Simán kikapott a Kétbodony.

Múlt vasárnap Kétbodonyban tette tiszteletét a Patak a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának huszonharmadik körében. Remekül kezdtek az esélyesként ringbe szálló vendégek, nyolc perc alatt meglett a vezetés. Bár az első félidőben még tartották magukat a házigazdák, nem sokkal a szünet előtt tovább nőtt a különbség. A második játékrészt is gyors góllal indították a látogatók, végleg lerendezve az érdemi kérdéseket. A játékrész derekán még kétszer köszönt be az éllovas, majd éppen a lefújást megelőzően egy öngól miatt is bosszankodhattak a hazaiak. Végül hat nullra nyertek a patakiak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 23. forduló:

Kétbodony SE-Patak FC 0-6 (0-2)

Vezette: Trubin B. (Urbán V. P., Horváth B.)

Kétbodony SE: Rados – Németh, Szorcsik, Miklián, Nagy J. – Nagy B. (Melo, 70.), Jele, Ódor, Tóth J. (Bencsik, 46.) – Valusz (Mészáros, 77.), Kovács R. Edző: Bartyik Róbert.

Patak FC: Váró – Kürtössy (Szabó Z., 74.), Csókácsi, Mócsány, Fábián (Sinkovics, 51.) – Tóth A., Várhegyi (Faludi, 85.), Pauilicsek, Németh (Szabó L., 67.) – Oravecz, Huttyán (Bogdány, 46.). Edző: Bella Sándor.

Sárga lap: Németh, Bencsik, ill. Sinkovics

Gól: Oravecz (8., 44., 66.), Bogdány (56.), Sinkovics (61.), Németh (90., öngól)

Jók: senki, ill. Kürtössy, Paulicsek, Várhegyi, Oravecz

Bartyik Róbert: – Megpróbáltuk, amit tudtunk, most ennyit tudtunk. Gratulálok a Pataknak, megérdemelten nyertek még ilyen arányban is!

Bella Sándor: – Kellemetlen, áztatós esőben, csúszós pályán, egy nagyon sportszerű mérkőzésen gyűjtöttük be a három bajnoki pontot, ‘bodonyi barátaink ellen. Mindkét kapusom sérülése miatt mezőnyjátékos állt a kapuba, így külön öröm számomra, hogy nem kaptunk gólt! Az első félidőben gyors vezetésünk után jobbára csak mezőnyben jeleskedtünk, stabilan tartottuk kézben a meccset. A szünet előtti újabb gól viszont már megnyugtató volt, a folytatásban a csúszós talaj ellenére valamivel nagyobb tempóra kapcsoltunk, ennek további találatok lettek az eredményei. Csapatom ma igazodni tudott a körülményekhez, a mérkőzés nagy részében kreatívan, tetszetősen és fegyelmezetten futballozott és rászolgált erre a győzelemre! Sportszerű házigazdánknak további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása: