2024.07.27.

Hajrásikert aratott a Vizslás

Kiegyenlített küzdelemben maradt alul a Cered.

Múlt vasárnap Cereden volt jelenése a Vizslásnak a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenötödik körében. A vendégek kezdték jobban a meccset, Kisbali már a nyitónegyedórában beköszönt. Nem csüggedtek azonban a hazaiak, mentek előre, a szünet előtt pedig össze is jött az egyenlítés. Radics talált be. A második felvonásban folytatódott a férfias csata. Végül a látogatók tudták a maguk javára billenteni a mérleg nyelvét. A hajrában Rostás József segítette ismét lépésfórhoz övéit, aztán a hosszabbításban Ország értékesített egy büntetőt. Végül három egyre diadalmaskodtak a vizslásiak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 15. forduló:

Cered VSE-Vizslási SE 1-3 (1-1)

Vezette: Kis Zs. (Szűcs M. L.)

Cered VSE: Kapás – Tősér A., Simon B., Tősér D. (Tomon, 75.), Bolla – Oláh F., Elek L., Simon L. (Pap, 45.), Simon Zs. – Kovács B., Radics. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Vizslási SE: Gajdár – Rostás J., Elek D., Pintér (Rostás R., 60.), Kruppa – Oláh Z. (Bari, 55.), Ország, Hadusovszki, Palkovics (Oláh Á., 46.) – Bata (Szalai, 85.), Kisbali (Karvaj, 55.). Edző: Dancsok Roland.

Sárga lap: Simon L., Simon B., Bolla, Pap, ill. Rostás, Oláh Á.

Gól: Radics (40.), ill. Kisbali (13.), Rostás (82.), Ország (93.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Horváth Jenő: – Jó iramú mérkőzésen, sajnos hamar hátrányba kerültünk a tapasztalt játékosokkal rendelkező Vizslással szemben. Szerencsére még az első félidőben sikerült egyenlítenünk. A félidő végén azonban kényszerű cserét kellett végrehajtani, az egyik meghatározó középpályásomnak kificamodott a bokája, ezúton is gyors felépülést kívánunk neki. Ettől kezdve sajnos nem tudtunk eredményesen támadni és az utolsó negyedórában a Vizslás eldöntötte a meccset. Úgy tűnik, a tervezett célunktól már most búcsúzunk, de mindent megteszünk azért, hogy a dobogó közelében végezzünk. Gratulálunk a Vizslás csapatának!

Dancsok Roland: – Nem volt könnyű mérkőzés, amit sejtettem is, azt kaptam. Sok szabálytalanság volt a meccsen, de nem durva! Voltak periódusok a találkozón, amikor nem tudtuk, milyen rendezvényen vagyunk, ezt ki kell javítanunk, mert ha a csapatok ezt ki tudják használni, gondok lesznek! Meg kell említenem a kiváló játékvezetést, szinte hiba nélkül vezették a meccset, így tovább nekik! A Cerednek további sok sikert! Mi pedig készülünk tovább, mert hosszú még az út vége!

A bajnokság aktuális állása: