2024.07.27.

Mészárolt az Érsekvadkert II

Varga Sándor mesternyolcassal keserítette a komoly pofonba beleszaladó Legéndet.

Múlt vasárnap Diósjenőn fogadta a Legéndet az Érsekvadkert tartalék együttese a vármegyei harmadosztály Nyugati-csoportjában. Nem sokat teketóriáztak a toronymagas esélyesként ringbe szálló házigazdák, az első félidő derekáig ötgólos előnyre tettek szert. A szünetig aztán még kétszer tudott eredményes lenni a pályaválasztó gárda, a másik oldal büntetőből szépített. A fordulás után egy kérdés maradt, hogy a lefújáskor mennyi lesz közte. Végül igazi mészárlást rendeztek a ‘vadkertiek, akik tizenhárom egyre nyertek. Ezen a napon Varga Sándor volt a főszereplő, aki egymaga nyolc alkalommal mattolta az ellenfelet.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 15. forduló:

Érsekvadkert SE II-Legéndi SE 13-1 (7-1)

Diósjenő, műfüves pálya. Vezette: Ordasi I. P. (Pál A.)

Érsekvadkert SE II: Ivanics – Hustyava (Bóna, 54.), Csejk (Halai, 75.), Tálas, Oláh F. – Beluczki, Mácsik, Sipos – Szabó Levente, Varga S., Medvik. Edző: Bernhardt László.

Legénd SE: Soós – Megyeri (ifj. Bujnyik, 70.), Durucz, Oláh T. (Kucsera, 17.), Gláz (Lajos B., 80.) – Takács, Franyó, Urbán (Kelemen, 72.), Marozsán (Réczi, 60.) – Holló, Mészáros (Oláh B., 46.)(Márkus, 83.). Edzők: Hanusz Péter, id. Bujnyik János.

Sárga lap: Tálas, ill. Oláh B.

Gól: Varga S. (9., 11., 22., 35., 49., 58., 75., 88.), Szabó Levente (14., 16.), Medvik (43., 84.), Sipos (80.), ill. Takács (40.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Bernhardt László: Csak jót tudok mondani! A mérkőzés előtt elmondtam a fiúknak, mit kellene játszanunk, a kérésemet pedig maximálisan teljesítették, aminek ez lett az eredménye. Egész végig jól fociztunk. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. 

Hanusz Péter: – Kiküldtünk tizenegy kislányt a pályára, akik között úgy ment el az Érsekvadkert kettőből a támadószekció, ahogy akart. Utána a szünetben próbáltunk változtatni, de sajnos nem sikerült. Egy ügyes, szervezett csapat ellen, sajnos most ennyi volt a játékunkban. Lett egy súlyos sérültünk, Oláh Boldizsárnak jobbulást kívánunk! Sok sikert az ellenfélnek!

A bajnokság aktuális állása: