2024.07.27.

Könnyed győzelmet aratott a Nagylóc

Simán kikapott a Kazár.

Múlt vasárnap Kazáron volt jelenése a Nagylócnak a legalacsonyabb osztály Keleti-csoportjának tizenötödik körében. Remekül indították a csörtét a látogatók, tíz perc sem telt el és Csík Dávid révén vezetésre tettek szert. Hamarosan a duplázó Sámuel jóvoltából tovább nőtt a különbség. A szünet előtt Rácz Iván triplázott, hamar eldöntve mindent. Bár még a pihenőt megelőzően Radics szépített, ennek nem volt komolyabb jelentősége. A második etapban csordogált a meccs, de azért egyszer még betaláltak a vendégek, a csereként beszálló Oláh Dávid lőtt gólt. Végül kiütéses, hét egyes sikerre tettek szert a nagylóciak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 15. forduló:

Kazár KSE-Nagylóc SE 1-7 (1-6)

Vezette: Reviczki J. (Gyetvai B.)

Kazár KSE: Handó (Baranyi L., 46.) – Racs, Gecse K. (Szakos, 35.), Dobos, Nagy M. (Boros, 77.) – Bán, Danyi, Kovács V. (Harmat, 73.), Medve (Csíkos, 46.) – Versics, Radics. Játékos-edző: Racs Zsolt.

Nagylóc SE: Oláh M. – Juhász, Rácz N. (Jurecska, 67.), Baranyi S., Varga B. (Krivánszky, 61.) – Csík R., Csík Cs. (Oláh D., 57.), Rácz I., Oláh Richárd – Csík D., Sámuel. Edző: Szőrös Róbert.

Sárga lap: Dobos, ill. Rácz N., Baranyi S., Rácz I.

Gól: Radics (43.), ill. Csík D. (9.), Sámuel (15., 16.), Rácz I. (26., 34., 39.), Oláh D. (77.)

Jók: Bán, Radics, Versics, ill. az egész csapat

Racs Zsolt: – Az első félidőben kivégzett minket a nagylóci csapat. Az igazsághoz hozzátartozik, nem azért, mert nagyon jól játszottak, hanem, mert mi a szezon leggyengébb első félidejét produkáltuk. Sajnos a lesreállításra ráfaragtunk, így könnyen gólokat rugdoshatott az ellenfél. A szünetben átszerveztem a csapatot. Voltak cserék, posztokon is váltottunk, így már csak egyet rúgtak a vendégek. Amúgy megérdemelten nyertek. de ehhez kellettünk mi is. Gratulálok a Nagylócnak a győzelemhez!

Szőrös Róbert: – Nagyon jól, lendületes első félidőnk volt. Sikerült a támadásainkat gólokkal befejezni, amire nagyon nagy szüksége volt a csapatnak. A második félidőben a cserejátékosok is pluszt tettek az eredményhez. Gratulálok a játékvezetéshez és sok sikert a kazári csapatnak!

A bajnokság aktuális állása: