2024.07.27.

Idegenben javított a Felsőpetény

Könnyűnek találtatott az Egyházasdengeleg.

Múlt vasárnap Egyházasdengelegre volt hivatalos a Felsőpetény a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának tizenhatodik fordulójában. Az első félidőben még tudták tartani magukat a házigazdák, nem találtak egymáson fogást a felek, így érintetlenek maradtak a hálók. A második etapban gyorsan előnyhöz jutottak a látogatók, Csámpai volt eredményes. Ekkor még nem adták föl a hazaiak, a játékrés derekán viszont minden eldőlt. Két újabb góllal rukkoltak elő a vendégek. Garai Máté és Burai vette be a kaput. Végül három nullás sikert ért el a felsőpetényi alakulat.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 15. forduló:

Egyházasdengeleg FE-Felsőpetény SE 0-3 (0-0)

Vezette: Kovács M. (Szász K., Pásztor B. J.)

Egyházasdengeleg FE: Mlinárcsek Z. – Bakonyi, Pete, Báthy, Gyurik B. (Bacskai, 55.) – Jakus, Pusztai (Bíró, 46.), Szarvas (Horváth, 46.), Szűcs – Ruska, Fűrész. Edző: id. Berkes Balázs.

Felsőpetény SE: Piszár – Tóth Z., Misják, Tóth P., Burai – Csámpai, Hegedűs, Busai, Tabics N. (Barnoki, 55.) – Garai M., Tabics (Garai G., 46.). Edző: Laczkovszki Zsolt.

Gól: Csámpai (51.), Garai M. (65.), Burai (67.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

id. Berkes Balázs: Egy jó iramú és sportszerű mérkőzést játszottunk a Felsőpetény csapatával. Az első félidőben mindkét oldalon voltak helyzetek, de ezek kimaradtak. A második félidőben ellenfelünk jobban kihasználta a helyzeteit, így vesztesen kellett elhagynunk a pályát.

Laczkovszki Zsolt: – Magabiztos győzelmet arattunk Egyházasdengelegen. Végig mi birtokoltuk a labdát és alakítottuk ki sorra a helyzeteket. Az első félidőben még ki bírták bekkelni a támadásainkat, de aztán a második felvonásban Csámpai megtörte a jeget és kinyílt a ‘dengelegi védelem. Szépen, higgadtan játszottunk és építettük fel a támadásainkat. Ismét sok helyzetet kihagytunk, jóval magasabb gólaránnyal zárhattunk volna, a befejezéseinken még mindig javítanunk kell. Mindenkit ki lehetne emelni a csapatból, mert az összes játékosom a maximumot hozta ki magából. Csapatmunka volt, szép játékkal, ezt az utat szeretném, ha folytatnánk a jövőben is. Készülünk a következő mérkőzésünkre.

A bajnokság aktuális állása: