2024.07.27.

Megizzadva nyert az Érsekvadkert II

Kis híján komoly meglepetést ért el az Ipolyszög.

Múlt vasárnap Ipolyszögön volt jelenése az Érsekvadkert második számú csapatának a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának tizenhatodik fordulójában. Tíz perc elteltével előnyhöz jutottak a vendégek, de villámgyorsan jött a válasz, a házigazdák játékos-edzője egalizált. Ezt követően méltó riválisnak bizonyultak a hazaiak, akik bizony felvették a kesztyűt, hiába számított toronymagas favoritnak a másik oldal. A szünetig nem is esett újabb gól. A második felvonás elején ismét hamar beköszöntek a látogatók, Medvik duplázott. Volt még hátra jócskán, de már nem módosult az állás. Alaposan megizzadva, kettő egyes sikert értek el a ‘vadkertiek. A vereség ellenére dicséret illeti az emelt fővel alulmaradó vendéglátókat.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 16. forduló:

Ipolyszögi SE-Érsekvadkert SE II 1-2 (1-1)

Vezette: Kovács M. (Horváth B.)

Ipolyszögi SE: Selymes – Dóka, Keresztes, Tóth G., Maglódi – Papp, Gulyás (Vachó, 46.), Petrovszki, Szemesi – Ábrahám, Takács. Játékos-edző: Takács Gergely.

Érsekvadkert SE II: Ivanics – Beluczki, Majer, Csejk (Bóna, 77.), Tálas – Sipos (Lakatos R., 67.), Mácsik, Szabó László – Szabó Levente (Lakatos Á., 56.), Varga S., Medvik (Halai, 79.). Edző: Bernhardt László.

Sárga lap: Papp

Gól: Takács (12.), ill. Medvik (10., 47.)

Jók: Tóth G. (a mezőny legjobbja, Petrovszki, Selymes, ill. Medvik

Takács Gergely: – Az első játékrészben még jól tartottuk magunkat, aztán a második félidő elején a vendégek egy szerencsés góllal ismét megszerezték a vezetést, amit meg is tartottak a végéig. Úgy gondolom, aki játszott, maximálisan odatette magát, senkit nem lehet elmarasztalni! Egy jobb csapattól szenvedtünk minimális különbségű vereséget. Régen látott, kitűnő játékvezetés mellett, sportszerű meccsen, megérdemelt vendéggyőzelem született!

Bernhardt László: Nehéz körülmények között nyertünk, a pálya nem volt az igazi, de hát, ez előfordul. Egyáltalán nem rossz csapat az Ipolyszög, elég jó erőt képviseltek a hazaiak. Nehezen tudtunk győzni. Itt már csak a három pont volt a fontos, semmi más. 

A bajnokság aktuális állása: