2024.07.27.

Sima vereséget szenvedett a Bánk-Dalnoki Akadémia

Egy félidő alatt eldöntötte a pontok sorsát a fölényes sikert arató Monor.

A múlt vasárnap lejátszott bajnoki után szerdán ismét pályán volt a harmadik vonal Közép-csoportjában szereplő Bánk-Dalnoki Akadémia. A huszonnyolcadik körben a Monornál volt jelenése a Nógrád vármegyei társulatnak. Tapogatózással indult a meccs, majd egyre inkább fölénybe kerültek a házigazdák, ez pedig egy bombagól által lett nyomatékosítva az első félidő derekán. Nem álltak le a vendéglátók, akik még kétszer tudtak eredményesek lenni a szünetig. Hulicsár triplázott. Hamar eldőlt minden, nagyon enerváltak voltak a látogatók. A második felvonás elején hamar tovább nőtt a különbség, Haragos vette be a kaput. Volt még hátra jócskán, de többször már nem rezgették meg a hálót a monoriak, míg a szórványos akciókat vezető vendégeknek a szépítésre sem igazán volt alkalmuk. Végül könnyed, négy nullás győzelmet értek el a hazaiak.

NB III Közép-csoport, 28. forduló:

Monor SE-Bánk-Dalnoki Akadémia 4-0 (3-0)

Monor, Balassi Bálint utcai Stadion, 100 néző. Vezette: Fehérvári P. (Molnár A., Ring K.)

Monor SE: Bozsó – Juhász, Mlinárcsik (Takács, 76.), Szabó B., Puskás – Kovács D. (Papp, 54.), Farkas, Antman (Agóts, 65.) – Haragos, Hulicsár (Erhardt, 76.), Urbin (Knolmár, 65.). Vezetőedző: Kurucsai Milán.

Bánk-Dalnoki Akadémia: Zima – Molnár, Hajdu, Frey (Szentpéteri, 46.), Petrezselyem – Török (Barát, 46.), Szabó Sz. – Haronisz (Fellegi, 46.), Kócsa, Király (Széchenyi, 61.) – Rosta (Sápi, 46.). Vezetőedző: Tábori Ákos.

Sárga lap: Kovács D., ill. Király O., Kócsa, Szabó Sz., Hajdu

Gól: Hulicsár (24., 31., 38.), Haragos (50.)

Kurucsai Milán:  Nehéz volt így, hogy nem voltam a kispadon. Nehéz így mérkőzést értékelni és kívülről nézni a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy lassabban kezdtünk, kisebb intenzitással, mint ahogy szerettünk volna. Lassabban ment a labda, lassan ment a játék. Aztán fokozatosan tudtunk belejönni a meccsbe. Nagyon fontos volt szerintem az első gól, ami kicsit megtörte a jeget. Onnantól tulajdonképpen futószalagon jöttek a lehetőségek. Jobb volt az intenzitás is, labda nélkül és anélkül is. Jó félidőt zártunk. A másodikban pozitív volt, hogy megmaradt a jó hozzáállás, a lendület, a dinamika, amivel korábban fociztunk. Ez megint sok lehetőséget eredményezett. Viszont nem hoztunk jó döntéseket, nem voltak jók a kapu körüli döntések, és ezért viszonylag kevés gólt rúgtunk ebből a rengeteg adódó fölényes helyzetből, amit kidolgoztunk. Szerintem összességében elégedettek lehetünk mindannyian.

Tábori Ákos:  Azt gondolom, a mai mérkőzésen mutatott játék alapján el kell gondolkodni a játékosaimnak! Amióta elkezdtünk dolgozni, nem láttam ilyen mentális állapotban őket. Tehát ez a fajta megadom magam stílus nem vezet sok jóra. Most hazamegyünk, mindenki átgondolja a saját játékteljesítményét és megyünk tovább!

A bajnokság aktuális állása: