2024.07.27.

Odahaza gyűjtött be fontos sikert a Rimóc

Nem termett babér a Karancsberénynek.

Múlt vasárnap a Karancsberényt fogadta a Rimóc a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenhatodik körében. Még negyedóra sem telt el, amikor Balázs révén megszerezték a vezetést a házigazdák, kisvártatva viszont jött is a válasz, Mezei egalizált. Gyorsan visszaállt a korábbi állapot, majd míg a látogatók elrontották lehetőségeiket, a duplázó Rácz Adrián a szünet előtt növelte övéi lépésfórját. A második felvonásban mindent megtettek a vendégek, de csak helyzetekig jutottak, többször már egyik háló sem rezdült meg. Végül három egyre nyertek a rimóciak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 16. forduló:

Rimóc SE-Karancsberényi VSFC 3-1 (3-1)

Vezette: Zsélyi Cs. (Reviczki J.)

Rimóc SE: Janusek – Laczkó, Csizmadia, Szoldatics D., Imre Z. (Szoldatics M., 69.) – Bangó Bendegúz, Tiszttartó, Kiska, Rácz Sz. (Kiss P., 18.) – Balázs L., Rácz A. Edző: Fábián Róbert.

Karancsberényi VSFC: Balázs T. – Szlatincsán, Vilk, Negrea, Lavaj – Gyurkó, Fodor Zs. (Tátrai, 75.), Kovács T., Gerhát – Mezei, Szőrös. Játékos-edző: Fodor Zsolt.

Sárga lap: Lavaj, Kovács T.

Gól: Balázs L. (14.), Rácz A. (19., 44.), ill. Mezei (17.)

Jók: Balázs L., Bangó B., Kiska, Rácz A., Kiss P., Csizmadia, ill. Mezei, Kovács T., Gyurkó, Vilk, Gerhát

Fábián Róbert: – Vegyes érzelmek vannak bennem a meccsel kapcsolatban. Nem azt játszottuk, amit az öltözőben megbeszéltünk! Játékban nem, de gólokban ellenfelünk felé kerekedtünk, ami meghozta számunkra a győzelmet.

Fodor Zsolt: Nagyon érdekes mérkőzést játszottunk. Azt kaptuk, amire számítottunk, egy lelkes hazai csapatot. A meccs nagy részében a mi akaratunk érvényesült, játékban fölülmúltuk a hazaiakat. Viszont a góllövéssel hadilábon álltunk. Rengeteg helyzetet puskáztunk el. A hazaiakat dicséret illeti, mert könyörtelenül kihasználták a hibáinkat. Ezért most sajnos a szimpatikus vesztes szerepe jutott nekünk.

A bajnokság aktuális állása: