2024.07.27.

Újabb gólparádét tartott az Érsekvadkert II

Hat veretlen fellépést követően méretes zakót volt kénytelen magára ölteni a Nőtincs.

Múlt vasárnap Nőtincsen volt jelenése az Érsekvadkert második számú együttesének a vármegyei harmadosztály Nyugati-csoportjának huszonharmadik körében. Az első félidő derekáig tudták tartani magukat a házigazdák, mielőtt gólt kaptak, aztán pár perc múlva már kettő volt közte. A fordulás után hamar tovább nőtt a különbség, egyúttal el is dőltek a fontosabb kérdések. Volt még hátra bőven, és bizony nem lankadtak a látogatók, akik végül könnyed, hét nullás sikerre tettek szert nem várt pofont kapó ellenfelük otthonában.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 23. forduló:

Nőtincs SE-Érsekvadkert SE II 0-7 (0-2)

Vezette: Kovács M. (Varga F., Szász K.)

Nőtincs SE: Kovács K. – Fuchs P., Bucsek, Jakubecz (Kovács P., 66.), Kiss D.  – Mikulinszki, Hugyecz, Nógrádi (Ivanics, 67.), Horváth (Krausz, 46.) – Majer, Maglódi. Edző: id. Matyóka Ferenc.

Érsekvadkert SE II: Ivanics – Hustyava (Csiki, 50.), Majer, Tálas (Halai, 77.), Beluczki – Sipos, Balga (Gubik, 66.), Szabó László, Medvik – Szabó Levente (Bella, 66.), Varga S. Megbízott játékos-edző: Gubik Ákos.

Sárga lap: Bucsek, ill. Hustyava, Balga

Gól: Tálas (26.), Szabó Levente (32., 63.), Varga S. (47., 66.), Medvik (72., 76.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

id. Matyóka Ferenc: – A ‘vadkerti szabók túl nagy zakót varrtak ránk. Megérdemelt a győzelmük ilyen gólarányban is. 

Gubik Ákos: – Az időjárás nem volt túl kegyes, ugyanis végig szakadó esőben kellett lejátszanunk a mérkőzést. Úgy gondolom, ennek ellenére többé-kevésbé hoztuk a sokpasszos játékunkat. Jól futballozott a csapat az első félidőben. Szerintem megérdemelten szereztük meg a vezetést. Birtokoltuk a labdát. Nem forgott veszélyben a meccs. A második félidőben még jobban összpontosítva fociztunk. Nem voltak egyénieskedések. Megérdemelten nyertünk, egy nagyon sportszerű mérkőzésen, egy egyébként jó csapat ellen, csak most nekünk jött ki jobban a lépés.

A bajnokság aktuális állása: