2024.07.27.

Megállította a Rimócot a Nógrádsipek

Öt győzelem után veszítettek ismét pontokat a házigazdák.

Múlt vasárnap a Nógrádsipeket fogadta a Rimóc a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonharmadik fordulójában. Úgy kezdődött a szomszédvári rangadó, ahogy aztán gyakorlatilag teljes egészében telt el. Férfias küzdelemben voltak érdekeltek a felek, hol az egyik, hol a másik oldal bizonyult aktívabbnak. Kisebb-nagyobb lehetőségek itt is-ott is adódtak, de egyik gárda sem tudott betalálni, magabiztosan tették a dolgukat a hálóőrük. Végül gól nélküli döntetlennel fejeződött be csörte. Öt győzelem után veszítettek újra pontokat a házigazdák.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 23. forduló:

Rimóc SE-Nógrádsipek SE 0-0

Vezette: Kis Zs. (Szűcs M. L., Homoki G.)

Rimóc SE: Janusek – Bangó R., Szoldatics D. (Veres, 46.), Tiszttartó, Laczkó – Bangó B., Kiska, Kiss P. (Imre Z., 73.), Rácz Sz. – Kormány, Rácz A. Edző: Fábián Róbert.

Nógrádsipek SE: Strehó – Végh Á., Farkas, Balázs, K., Csizek – Percze (Végh F., 80.) – Csernák, Árva – Veréb, Galcsik (Varga F., 69.), Boros (Kovács B., 77.). Edző: Kelecsényi Gábor.

Sárga lap: Rácz A., ill. Farkas

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Fábián Róbert: – A rossz idő ellenére, nagy létszámú közönség előtt zajlott le a szomszédvári rangadó. A két tervezett hiányzó mellett lett még kettő, így négy embert kellett mellőznünk. Ennek ellenére jó játékvezetés mellett, egy jó iramú mérkőzést játszottunk. Mindkét oldalon voltak helyzetek, egy picit talán javunkra több lehetőség adódott, de egyik csapat sem tudott élni velük és így rangadóhoz méltó eredmény született. A meccs utáni kaját és folyadékpótlást ezúton is szeretném megköszönni az egyesületnek és a plusz folyadékbevitelt a törzsszurkolóknak! További sok sikert kívánok a Nógrádsipeknek! Remélem, a következő fordulóban is ilyen elánnal játszanak!

Kelecsényi Gábor: – Ahogy az előzetesben vártam, egy nagy iramú, sportszerű rangadó volt, kitűnő játékvezetéssel, amely igazságos döntetlennel ért véget. A csapatom nagyszerűen hajtotta végre az általam elmondottakat, gratulálok mindenkinek! Köszönjük a hazaiaknak a meccs utáni vendéglátást és további sikeres folytatást kívánok nekik!

A bajnokság aktuális állása: