2024.07.27.

Mészárolt a Mátraterenye II-Somos

Megsemmisítő mélyütést szedett be a Felsőtold.

Múlt vasárnap a Felsőtoldot fogadta a Mátraterenye II-Somos a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának huszonharmadik fordulójában. Ahogy egy toronymagas esélyeshez illik, remekül indították a meccset a házigazdák, akik az első negyedóra után már hárommal vezettek. Ezt követően sem állt meg az éllovas, ami a szünetig még három találatot eredményezett. A fordulás után is mentek tovább nagy elánnal a hazaiak, akik végül valóságos mészárlást rendezve, tizenhárom nullás verést mértek ellenfelükre.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 23. forduló:

Mátraterenye SE II-Somos-Felsőtoldi Cserhát TSE 13-0 (6-0)

Vezette: Varga P. B. (Sáfrány Sz. T., Reviczki J.)

Mátraterenye SE II-Somos: Krizsanyik – Bocsó, Horváth Sz., Vanó (Láposi, 51.), Kotroczó – Móricz, Ajtai, Adorján, Bujtár – Rácz M., Znamecz. Megbízott játékos-edző: Bujtár Tamás.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Páva – Buda (Mészáros, 72.), Erki, Sáfi, Imre D. – Baranyi, Hucskó, Misinszky, Nyirjei – Imre Cs., Ambrus (Mosó, 46.). Játékos-edző: Nyirjei András.

Sárga lap: Móricz, ill. Nyirjei

Gól: Bujtár (5., 22.), Znamecz (10., 42., 62., 75., 89.), Rácz M. (16.), Adorján (25., 48., 78.), Imre Cs. (58., öngól), Móricz (66.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Bujtár Tamás: – Az elmúlt két hét nem úgy alakult, ahogy azt elterveztük. Két fájó vereség után kötelező volt, hogy a mai mérkőzést megnyerjük. Végig mi domináltunk és a tizenhárom rúgott gól mellett még rengeteg lehetőségünk volt. A nagyon sportszerű vendégcsapatnak köszönjük a mérkőzést, további sok sikert nekik!

Nyirjei András: – Ezt úgy mondják „osztálykülönbség”, és nem is egy! A hazai csapat mindenben felülmúlt minket, még ilyen arányban is megérdemelten nyertek. Az összes hiányosságunk megmutatkozott ezen a mérkőzésen, és a kellő lelkesedés, agresszivitás sem volt meg ma sajnos. Viszont senkit sem szeretnék elmarasztalni, a felelősség közös, és hiszem, hogy ennél azért többre vagyunk képesek. A nagyarányú vereség ellenére sincs rossz hangulat a csapatnál, megpróbálunk a hátralévő fordulókban még pontot vagy pontokat szerezni. Gratulálok az MTSE II-Somos csapatának!

A bajnokság aktuális állása: