2024.07.27.

Hétig számolt az Érsekvadkert II

Simán kikapott az Egyházasdengeleg.

Múlt vasárnap Diósjenőn fogadta az Egyházasdengeleget az Érsekvadkert második számú együttese a vármegyei harmadik vonal Nyugati-csoportjának huszonkettedik körében. Korai tapogatózás után, szépen lassan lendületbe jöttek a házigazdák, az első félidő derekán megszerezték a vezetést, majd még kétszer betaláltak a szünetig. A második felvonásban folyamatosan nőtt a különbség. Végül könnyed, hét nullás sikerre tettek szert a ‘vadkertiek.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 22. forduló:

Érsekvadkert SE II-Egyházasdengeleg FE 7-0 (3-0)

Diósjenő, műfüves pálya. Vezette: Pál A. (Szász K.)

Érsekvadkert SE II: Ivanics – Hustyava (Halai, 60.), Majer, Farkas, Csejk (Gubik, 60.) – Sipos (Beluczki, 20.), Szabó László, Mácsik, Medvik – Szabó Levente, Varga S. Megbízott játékos-edző: Gubik Ákos.

Egyházasdengeleg FE: Jessin – Mlinárcsek Z., Pete, Báthy, Horváth Z. (Brhlik, 33.) – Bakonyi, Szarvas, Pusztai, Kuszi – Fűrész, Liptai. Edző: id. Berkes Balázs.

Gól: Szabó László (25., 30., 54.), Varga S. (40.), Majer (55.), Medvik (65.), Gubik (68.)

Jók: senki, ill. senki

Gubik Ákos: – Álmosan kezdtük a mérkőzést, és úgy is folytattuk. Úgy gondolom, az első negyedórában már simán vezetnünk kellett volna három nullára. Ehelyett elszórakoztuk a lehetőségeinket, illetve kicsit átmentünk egyénieskedésbe, de nem forgott veszélyben a meccs. A második félidőben picit talán koncentráltabban játszottunk, de ez nem volt az igazi játékunk. Sok volt az egyéni hiba, mert mindenki gólt akart rúgni.

id. Berkes Balázs: – Először is, szeretném kifejezni köszönetemet azon játékosnak, akik vállalták a mai mérkőzésen való részvételt! A meccs egészéről annyit, hogy egy cserével érkeztünk, amit sajnos sérülés miatt már az első félidő derekán ki kellett használnunk. Ilyen előzmények után, majd ahogy haladt előre az idő, a játékosok sajnos elfáradtak, így ellenfelünk teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót.

A bajnokság aktuális állása: