2024.07.27.

A hajrában mentett pontot a Karancsberény

Nem tudta megőrizni előnyét a Feláldozhatók. 

Múlt vasárnap a Karancsberényt fogadta a Feláldozhatók a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának huszonkettedik fordulójában. Gyors góllal indították a csörtét a látogatók, majd jó darabig nem változott az állás, hiába próbálkoztak a hazaiak. A második felvonás derekáig tartott az imént említett állapot, amikoris előbb egyenlítettek, majd kisvártatva a vezetést is megszerezték a karancsságiak. Nem adták azonban föl a vendégek, az utolsó negyedórához érve pedig egalizálniuk is sikerült, így kettő kettes döntetlennel ért véget a férfias küzdelem.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 22. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Karancsberényi VSFC 2-2 (0-1)

Vezette: Menczel J. (Bangó R.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Gergely K. – Botos R., Csonka Achilles (Csonka Attila, 46.), Makó D., Berta (Berki K., 46.) – Makó J., Lakatos, Csonka R., Bartus – Medgyesi (Csonka D., 46.), Könnyű. Edző: Kardos Attila.

Karancsberényi VSFC: Zsélyi – Hulitka, Szabó R., Szlatincsán, Vilk – Lavaj, Negrea, Tátrai (Fodor Zs., 71.), Gordos – Szőke, Kovács T. Játékos-edző: Fodor Zsolt.

Gól: Könnyű (64.), Lakatos J. (69.), ill. Kovács T. (4.), Vilk (77.)

Jók: Makó J., Gergely K., ill. Zsélyi, Szlatincsán, Vilk, Hulitka, Kovács T.

Kardos Attila: – Nem a legjobb előjelekkel vártuk a mérkőzést, ugyanis kapusunk nem tudta vállalni a játékot sérülés miatt, így egy mezőnyjátékosnak kellett beállni a kapuba, és elég jól is védett. Köszönöm, hogy vállalta! Sajnos megint álmosan, dekoncentráltan kezdtük a meccset és gyorsan hátrányba is kerültünk. Az első negyedórában nagyon nyomtak a vendégek, majd lassan átvettük az irányítást, de hátránnyal fordultunk. Szünetben három csere történt, akik nagyon jól szálltak be. Szinte egykapuztunk a második félidőben, sikerült is fordítanunk, de ismét kaptunk egy szerencsétlen gólt. Fortuna asszonyság nagyon elpártolt tőlünk az utóbbi hetekben. Ismét kapufák, kimaradt ziccerek voltak. Gratulálok a lelkes vendégcsapatnak, főleg kapusának, aki a mezőny legjobbja volt szerintem!

Fodor Zsolt: – Az érettségi és munkahelyi elfoglaltság miatt sok hiányzónk volt. Akik jöttek, maximálisan odatették magukat. Úgy gondolom, hogy igazságos döntetlen született. Mindkét csapatnak megvolt a lehetősége, hogy a maga javára fordítsa a mérkőzést, de kimaradtak a helyzetek.

A bajnokság aktuális állása: