2024.05.09.

A Talent nyerte a Nógrád vármegyei futsal csörtét

Gólokban bővelkedő találkozón maradt alul a Salgó FC.

Hétfőn este rendezték meg a szezon második Nógrád vármegyei rangadóját a férfi futsal NB III-ban. A Salgó FC a Talentet fogadta. A változatos bajnoki első félideje után a vendégek három kettőre tudtak vezetni, majd ugyan a folytatásban sem adták olcsón a bőrüket a házigazdák, végül nagy csatában, hat ötre diadalmaskodtak az Ipoly-partiak. Lássuk a kellő izgalommal átszőtt csörte részleteit!

Heves vármegyei szervezésű férfi futsal NB III Északi-csoport, 13. forduló:

Salgó FC-Talent 2019 SE 5-6 (2-3)

Salgótarján, Városi Sportcsarnok, 80 néző. Vezette: Dobsonyi L., Homoki G. (Varga P. B.)

Salgó FC: Sirkó – Jedlicska, Budveszel, Domán, Jakab. Cserék: Horváth, Baranyi, Gyetvai, Szokács, Puporka. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Talent 2019 SE: Kárász – Dávid M., Lavkó, Hugyecz, Mátyás P. Cserék: Tóth R., Griffaton, Nyírjei, Mindszenty, Kántor, Brezovszki. Vezetőedző: Naszály Aladár.

Sárga lap: Jakab, Domán, ill. Mátyás P.

Gól: Gyetvai (5., 20.), Domán (24., 31.), Baranyi (36.), ill. Mátyás P. (1., 23.), Dávid M. (10.), Hugyecz (11.), Lavkó (24.), Brezovszki (30.)

Csatlós Tamás: Úgy gondolom, nagyon jó mérkőzést játszottunk! Gratulálunk a srácoknak! Mi most kezdtük tanulni a futsalt, ahhoz képest teljesen méltó ellenfelei voltunk a már évek óta futsalozó ‘gyarmati csapatnak! További sok sikert kívánok a Talent csapatának! 

Naszály Aladár:Nem túl jó előjelekkel készültünk a vármegyei rangadóra, hiszen az előző fordulóban jól játszottunk, mégis simának tűnő vereséget szenvedtünk! Ez érezhetően még benne maradt a srácokban, ezért is döntöttünk úgy, hogy feláldozzuk a felállt védelem elleni játékunkat az öt a négy elleni játékra. Amit elterveztünk, bejött! Nem működött tökéletesen, de több játékot is jól megoldottunk, lőttünk néhány tetszetős gólt, igaz, ajándékoztunk is néhány elkerülhető, könnyű találatot a házigazdáknak, akik úgy gondolom, nem voltak rászorulva az „ajándékainkra”, hiszen lendületesen, sokat mozogva játszottak, és nehezítették meg a játékunkat, úgy, hogy igazi szomszédvári rangadó hangulata legyen a mérkőzésnek. Érezhető a Salgó Futsal csapatának fejlődése, és örülünk, hogy velük egy Nógrád vármegyei jó csapattal gazdagodott a bajnokság. Gratulálunk a csapatunknak!