2024.07.27.

Hazai pályán ikszelt a Talent

Hiába a vágyott győzelem, sajnos ezúttal meg kellett elégednie a pontszerzéssel a balassagyarmati futsal csapatnak.

Szerdán újabb otthoni bajnokival folytatta a férfi futsal szezont az NB III Budapesti-csoportjában szereplő Talent 2019 SE. A Ludovika SE együttese volt az ellenfél. Mindkét csapat nagy elánnal vetette bele magát a küzdelembe, majd szépen lassan átvették a kezdeményezést a házigazdák. Sorra jöttek a helyzetek, a nyomás pedig két találatban is megmutatkozott még a szünet előtt. Egy öngól után Kántor volt eredményes.

A második etap elején eldőlhetett volna a meccs, de hiába szegezték kapujuk elé a látogatókat a balassagyarmatiak, vagy rossz megoldást választottak vagy a hálóőr állta útjukat. Aztán ahogy lenni szokott, hiába a mezőnyfölény, a sok kimaradt ziccer megbosszulta magát, hamarosan már egál volt az összecsapás. Ezt követően ismét rátettek egy lapáttal a hazaiak, akik Brezovszki révén megint vezetést szereztek, sajnos azonban egy újabb gyermeteg hiba miatt egyenlített a fővárosi társulat. A hátralévő időben már nem tudták a maguk javára billenteni a mérleg nyelvét az Ipoly-partiak, így három hármas döntetlennel ért véget a csörte.

Férfi futsal NB III Budapesti-csoport, 13. forduló:

Talent 2019 SE-Ludovika SE 3-3 (2-0)

Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok. Vezette: Fenyvesi Sz., Kupecz N. (Antal M. Á.)

Talent 2019 SE: Tresó – Mindszenty, Pistyúr D., Nyírjei, Brezovszki. Cserék: Tóth R., Dávid M., Hugyecz, Kántor, Mátyás P. Vezetőedző: Naszály Aladár.

Ludovika SE: Fehér – Vágenhoffer, Veres, Nagy B., Oláh A. Cserék: Kárász, Horváth, Sárkány, Iványi, Máté G., Rónaszéki.

Sárga lap: Nagy B., Oláh A.

Gól: Nagy B. (11., öngól), Kántor (16.), Brezovszki (33.), ill. Nagy B. (26.), Vágenhoffer (29.), Oláh A. (37.)

Naszály Aladár:A játékunk, a tudatos csapatmozgások csak hellyel közzel működtek, az egyéni jó teljesítmények is elmaradtak a mai napon, és bár így is nagy nyomást tudtunk helyezni a vendégekre, és voltak helyzeteink, nagy lehetőségeink, a győzelemhez kevés gólt tudtunk elérni. A siker mégis a legfőképpen azért nem jött össze ma, mert óriási hibákból kaptuk a gólokat, amit ma nem tudtunk kompenzálni. Természetesen mindehhez az is hozzátartozik, hogy egy nagyon jól felkészített, tudatos futsalt játszó vendé csapattal találkoztunk, akik beleadtak apait-anyait a pontszerzésbe, amihez gratulálunk nekik. Kicsit letörten vettük tudomásul az újabb hazai döntetlent, mert mindenképpen nyerni szerettünk volna, ugyanis ezzel a nem várt újabb hazai döntetlennel kiszállt a csapat a dobogóért vívott küzdelemből. Fel a fejjel, srácok! Csak előre!

Következik, 14. forduló, 2023. március 28. (hétfő), 21.00:

Airnergy FC-Talent 2019 SE

Érd, Treff Sportcsarnok.