2024.07.27.

Vármegyei egyes skalpot gyűjtött be a Szügy

Hiába az osztálykülönbség, elbúcsúzott a kupától a Berkenye.

Múlt szombaton az egy vonallal feljebb szereplő Berkenyét fogadta a régiónk másodosztályában szereplő Szügy a Vármegyei Kupában. Ahogy arra számítani lehetett, minden tekintetben méltó riválisnak bizonyultak a házigazdák, akik az első etap derekán meg is szerezték a vezetést. Hamarosan érkezett az egyenlítés, így egállal fordultak a felek. A térfélcserét követően Mindszenty dupláig jutott, majd megint válaszoltak a látogatók. A hajrához érve a csereként beszálló Zólyomi bizonyult nyerőembernek, aki pályára lépése után kétszer is eredményes tudott lenni, kialakítva az övéi négy kettes sikerét jelentő végkifejletet. Szép skalpot gyűjtöttek a hazaiak.

Vármegyei Kupa, 2. forduló:

Szügy SE-Berkenye SE 4-2 (1-1)

Vezette: Kovács M. (Szemesi Zs., Horváth B.)

Szügy SE: Tresó – Ágner, Gaál (Földvári, 46.), Hodászi – Berki A. (Reznyik, 81.), Nyirjei, Saár (Zólyomi, 74.), Rutai (Jónás, 66.), Mindszenty – Hugyecz, Kakuja (Mócz, 66.). Vezetőedző: Koplányi Örs.

Berkenye SE: Maruszki – Földvári D., Illés T., Mravik, Gyenes – Keresztes M. (Illés Sz., 67.), Rottek, Rusvay, Debre G. (Balázs M., 74.) – Hesz F. (Genzelman, 46.), Mátyás P. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Sárga lap: Tresó, ill. Mátyás P., Mravik

Gól: Mindszenty (27., 60.), Zólyomi (79., 81.), ill. Illés T. (33.), Rusvay (65.)

Jók: Nyirjei (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Koplányi Örs:Nagy melegben, egy nagyon erős ellenféllel szemben, fegyelmezett, taktikus játékkal sikerült továbbjutnunk! További sok sikert a Berkenyének!

Rusvay Gergely: Kimondott csatár nélkül érkeztünk a meccsre, de ez nem mentség. Gyengén lehet játszani, de akaratgyengén nem. Ügyes csapat a Szügy, sok fiatallal. Gratulálok nekik!