2024.07.27.

Csonka kupameccsen ment tovább az Építők

Kicsivel több mint egy félidőnyi játékidő jutott Csatlós Tamás csapatának Cereden.

Szombaton a két vonallal lejjebb szereplő Cerednél tette tiszteletét a régiónk első osztályában versenyző Cered a Vármegyei Kupa második körében. Egy darabig állták a sarat a hazaiak, mígnem az első félidő derekán kapituláltak. Hamarosan büntetőből nőtt tovább a különbség, majd kapusuk kiállítása miatt végleg eldőlt a házigazdák sorsa. Éppen a szünet előtt megint beköszöntek a látogatók. A második felvonás nagyon rövid ideig tartott, a cerediek „elfogytak”, és mivel hét fő alá csökkent a létszámuk, félbeszakadt a mérkőzés.

Vármegyei Kupa, 2. forduló:

Cered VSE-Építők KC 0-3-s állásnál félbeszakadt a 48. percben, mert a hazaiak létszáma 7 fő alá csökkent (0-3)

Vezette: Varga P. B. (Kiss D., Szűcs M. L.)

Cered VSE: Simon L. – Radics P., Hajdu, Pap, Bolla – Tóth I., Kovács B., Horváth J., Simon B. – Danyi, Radics D. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Építők KC: Kaszás – Menczel (Tőzsér L., 46.), Földi, Gál (Ökrös, 46.), Német (Oláh Sz., 46.) – Gyetvai, Csatlós D. – Domán (Takács, 46.), Baranyi J., Budveszel Benjámin (Szabó J., 46.) – Budveszel Benett. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Piros lap: Simon L. (37., Cered VSE)

Gól: Budveszel Benett (22.), Budveszel Benjámin (33.), Baranyi J. (45.)

Horváth Jenő: A mérkőzésről egy mondatban mindent el lehet mondani: hat kezdőjátékos nem tudta vállalni a játékot munkahelyi, illetve iskolai elfoglaltság miatt. Velem együtt álltunk ki tizenegyen. Mi edzőmeccsként vágtunk neki a megmérettetésnek, de látszott, hogy a kapusunk kiállítása megpecsételi a sorsunkat. Sajnos már az öltözőben több játékosom is jelezte, hogy sérüléssel lép pályára, ami az Építők által diktált iramban egyre jobban nehezítette a játékot. A második félidőben elfogytunk, mind erőben, mind létszámban. Nem kockáztattuk tovább a bajnokságbeli esélyeinket, számunkra az most a legfontosabb. Elnézést a kilátogató nézőktől és az ellenféltől a rövidebb játékidőért. Szurkolóinkat vasárnap a Felsőtold ellen kárpótoljuk. Az Építőknek pedig sok sikert, mind a kupában, mind a bajnokságban!

Csatlós Tamás: Nagyon sajnálom, hogy csak egy félidőt tudtunk játszani. Főleg azokat, akik a második félidőben álltak volna be! Ott maradtunk és a futás részét megcsináltuk, amit kellett, így azért megvolt a mozgás, de ez nem ugyanaz, mintha mérkőzést játszottunk volna! További sok sikert a Cered csapatának!