2024.05.20.

Nem hibázott a kupában a Diósjenő

Egy félidő alatt eldőlt a két osztállyal lejjebb szereplő Bercel sorsa.

Múlt szombaton a két osztállyal feljebb szereplő Diósjenőt fogadja a régiónk harmadik vonalában érdekelt Bercel a Vármegyei Kupában. Toronymagas esélyeshez méltó módon kezdtek a vendégek, akik négy perc alatt kétszer is beköszöntek. Ezután fokozatosan nőtt a különbség a szünetig, az első etapban hatig számoltak a látogatók. Bőgér Dávid tripláig jutott. A fordulás után még háromszor tudták bevenni a kaput a diósjenőiek, akik így végül könnyed, kilenc nullás győzelmet aratva igazolták a papírformát.

Vármegyei Kupa, 2. forduló:

Bercel KSK-Diósjenő SE 0-9 (0-6)

Vezette: Kovács M. (Szemesi Zs., Horváth B.)

Bercel KSK: Nagy R. – Jakus, Bagyal, János D., Simon (Berta,. 46.) – Kavas (Nyúl, 38.), Kovács R. (Szebeni, 46.), Makkai, Szklevan (Szilfai, 67.) – Danyi (Marót, 67.), Turi. Játékos-edző: Berta János.

Diósjenő SE: Tóth R. – Balga, Varga M., Pincze (Holman, 46.), Bőgér Á. (Sebők, 46.) – Szabó L., Dávid M., Makkai, Bőgér D. – Lami (Varga Gy., 67.), Monostori A. Játékos-edzők: Bőgér Dávid, Varga Gyula.

Sárga lap: Turi

Gól: Lami (2.), Monostori A. (4., 44.), Bőgér D. (15., 32., 37.), Makkai (55.), Holman (67.), Varga Gy. (83.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Berta János:Beigazolódott a papírforma. A csapat ennek ellenére nem feltett kézzel lépett pályára. Voltak jó megoldások, de gólra nem sikerült váltani. Az ellenfél játéka elismerésre méltó, remélem, hogy ez ösztönző a csapatnak. Hasonló szintre kell eljutnunk, amibe rengeteg munkát kell fektetnünk. További sok sikert a Diósjenőnek! Mi pedig haladunk tovább a bajnokságban!

Bőgér Dávid: Nagyon lényeges meccsen vagyunk túl. Fontos volt a csapatnak az, hogy nyerjünk, és az, hogy továbbmenjünk a kupában. A srácok maximálisan betartották, amit kértünk a meccs előtt. Az első perctől kezdve támadólag léptünk fel és szebbnél szebb gólokat szereztünk. Az első félidőben eldöntöttük a tovabbjutás sorsát. Élveztük a játékot és a jó pálya adta lehetőségeket. A második félidőben már kiengedtünk, ezért kicsit neheztelünk magunkra, de azt hozzáteszem, hogy végig tiszteltük az ellenfelünket. A sportszerű hazai csapatnak sok sikert kívánunk a bajnokságban! Kívánjuk, hogy érjek el a céljaikat!