2024.05.20.

A kupában sem teketóriázott a Patak

Kilenc gólig jutva intézte el a Legéndet Bella Sándor brigádja.

Múlt szombaton két, régiónk legalacsonyabb osztályában futballozó gárda találkozott a Vármegyei Kupa második körében. A Legénd a Patakot fogadta. Semmit sem bíztak a véletlenre az egyértelmű esélyesnek számító vendégek, rögtön a kezdés után beköszöntek. Ugyan ezt követően egy darabig állták a sarat a házigazdák, az összecsapás harmadánál két újabb gólt kaptak. A szünetet követően érkezett a szépítés, de válaszképpen jöttek az újabbnál újabb pataki találatok. Végül a mesterötösig jutó Bogdány vezérletével könnyed, kilenc egyes sikerre tettek szert a látogatók.

Vármegyei Kupa, 2. forduló:

Legéndi SE-Patak FC 1-9 (0-3)

Vezette: Hegedűs M. (Péter Cs., Istvanovszki A.)

Legéndi SE: Oláh A. (Miklián, 70.) – Megyeri, Oláh T., Nagy D., Soós (Kucsera, 72.) – Garaba (Gyetvai, 74.), Virág, Urbán, Marozsán – Mészáros, Ságodi (Oláh M., 63.). Edző: Bujnyik János.

Patak FC: Oláh R. (Farkas, 46.) – Tóth A., Horváth B., Mócsány, Fábián (Németh, 46.) – Oravecz, Várhegyi, Sinkovics, Dombi – Bogdány, Forgács. Edző: Bella Sándor.

Sárga lap: Oláh A., Oláh T.

Gól: Mészáros (53.), ill. Forgács (1., 29.), Bogdány (27., 68., 78., 82., 89.), Sinkovics (60.), Várhegyi (65.)

Jók: senki, ili. Bogdány, Forgács, Várhegyi

Bujnyik János: Gratulálok a Patak csapatának! Sajnos tisztában voltunk vele, hogy ki az esélyeseb. Amit tudtunk, megtettünk.

Bella Sándor: Egy sportszerű mérkőzést játszottunk, egy megfiatalított, de még kicsit rutintalan Legénd ellen. Az első félidőben megnyugtató előnyre tettünk szert, amit a másodikban tovább növeltünk, így győzelmünk nem forgott veszélybe. Ismét kevesen voltunk, jó lett volna frissíteni, mert többen is elfáradtak a meccs végére. Köszönjük a hazaiak vendégszeretetét és a kedvességét!