2024.07.27.

Gólparádét tartott a Mátraterenye

Tizenegy gólt beszedve búcsúzott a kupától a Feláldozhatók.

Múlt szombaton az egy osztállyal lejjebb szereplő Feláldozhatókat fogadta a régiónk második vonalában versenyző Mátraterenye a Vármegyei Kupában. Eredetileg a karancsságiak léptek volna pályára otthonukban, de kénytelenek voltak idegenbe kényszerülni. Az újdonsült házigazdák hamar eldöntötték a meccset, négygólos előnybe kerültek a szünetig. A fordulás után fokozatosan tovább nőtt a különbség, végül pedig kiütéses, tizenegy egyes győzelmet könyvelhettek el a ‘terenyeiek.

Vármegyei Kupa, 2. forduló:

Mátraterenye SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 11-1 (4-0)

Vezette: Reviczki J. (Mércse L.)

Mátraterenye SE: Suha – Nagy Noel (Berki A., 46.), Kun, Pintér (Mező, 65.), Nagy Norbert – Kobolák, Zsákai, Bocsó (Bakos, 46.), Rácz M. – Budai L., Puporka. Játékos-edzők: Berki Aladár, Dancsok Roland.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki S. – Csonka D., Csonka Attila, Csonka Achilles (Jónás K., 46.), Botos R. – Berki K., Csonka R., Jónás Sz., Berta (Csonka K., 58.) – Berki B., Rusznyák. Edző: Oláh Norbert.

Gól: Puporka (6., 46., 67.), Budai L. (19., 47., 57., 72.), Kobolák (29.), Rácz M. (40., 61., 75.), ill. Rusznyák (53.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Berki Aladár: Úgy gondolom, ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk. Elég sok helyzetet elszórakoztunk, ami nem fog beleférni a bajnokságban. A célunkat elértük és továbbjutottunk, úgyhogy mindenkinek tudtam megfelelő időnyi játéklehetőséget adni. Jó úton járunk, de még bőven van hova fejlődni, ha a bajnokságban az élmezőnyhöz akarunk tartozni. További sok sikert kívánok a bajnoksághoz a Feláldozhatók csapatának! Mi készülünk a következő megmérettetésre, ami nem lesz könnyű.

Oláh Norbert: Nem jó előjelekkel indultunk neki a mérkőzésnek, ugyanis Karancsságon falunap volt, és attól féltem, hogy ez erősen befolyásolja majd a létszámunkat. A rossz előjelekhez képest, mégis sikerült tizennégyen összejönnünk a meccsre. Nagyon jó körülmények között játszhattunk, és véleményem szerint sportszerű volt mindkét csapat. Jó volt látni a csapatomban azt, hogy végig küzdöttünk, de nyilván a ‘Terenyének állt a zászló és ez be is igazolódott. Nagyon ügyesen játszott az ellenfél, tőlük csak tanulni lehet.
Gratulálok a hazaiaknak és a csapatomnak is, hiszen kilencven percen keresztül küzdöttünk!