2024.07.27.

Megküzdött a pontokért a Szendehely

Ismét csak a szimpatikus vesztes szerepe maradt a Bánk-Dalnoki Akadémia II-nek.

Múlt szombaton Tereskén fogadta a Bánk-Dalnoki Akadémia tartalék együttese a Szendehelyt a vármegyei élvonal tizenkilencedik körében. Gyorsan hátrányba kerültek a házigazdák, Németh Árpád nyolc perc alatt beköszönt. Nem esett össze a pályaválasztó gárda, de az egyenlítés nem sikerült, sőt a második etap elején Szép büntetőjével tovább nőtt a különbség. Ekkor sem adta fel a második számú csapat, hamarosan Barát szépített. A hátralévő időben azonban már nem módosult az állás. Végül kettő egyre nyertek a szendehelyiek.

Megyei I. osztály, 19. forduló:

Bánk-Dalnoki Akadémia II-Szendehely FC 1-2 (0-1)

Tereske, 50 néző. Vezette: Gecse Z. (Kiss D., Varga P. B.)

Bánk-Dalnoki Akadémia II: Darabont – Nguyen (Fogarasi, 74.), Márkus, Szabó Sz., Sándor M. – Farkas (Nemes-Kiss, 58.), Szieber- Seres, Barát, Tőkés – Járvás (Tadeo, 80.). Vezetőedző: Szász Jenő.

Szendehely FC: Darázs – Bera, Pápai, Németh D. (Budai, 64.), Balogh M. – Dancsó, Németh Á., Maczkó, Szép (Hugyecz, 58.) – Németh Á. V., Szegvári (Márkus, 82.). Vezetőedző: Kovács Imre.

Sárga lap: Sándor M., Darabont, Seres, ill. Szép, Németh D.

Gól: Barát (68.), ill. Németh Á. V. (8.), Szép (49.)

Jók: az egész csapat, ill. Darázs (a mezőny legjobbja), Németh D., Pápai, Szép, Maczkó, Németh Á. V.

Szász Jenő: – Talán idén most játszottunk a legjobban. Megvoltak a helyzeteink.  A második félidőben végig domináltunk. Kettő nullnál is lehetett érezni, hogy benne van a mérkőzésben a pontszerzés. Előbb-utóbb ezek befelé fognak pattani. Reméljük, előbb, mint utóbb… Nehéz így, hogy mindegyik meccsünkben benne volt a pont, illetve a győzelem, de sajnos most is pont nélkül maradtunk. Nagyot küzdöttek a fiúk, elégedett vagyok a csapatommal. Gratulálok az ellenfélnek!

Kovács Imre: Nagy szélben és hideg időben, de azonos feltételek és körülmények mellett, a hatékonyabb helyzetkihasználás, valamint a jobb kapusteljesítmény döntött a javunkra. Értékes három pontot szereztünk, melyhez gratulálok a csapatomnak!

A bajnokság aktuális állása: