2024.07.27.

Begyűjtötte első tavaszi győzelmét a Palotás

Folytatódott a Bátonyterenye negatív szériája.

Múlt szombaton Bátonyterenyén volt jelenése a Palotásnak a vármegyei élvonal tizenkilencedik körében. Felvették a kesztyűt a hazaiak, méltó ellenfélnek bizonyultak, az első félidő hajrájában pedig Bellér jóvoltából előnybe is kerültek. A második játékrész elején gyorsan fordítottak a vendégek, Jambrich Sámuel egalizált, majd hamarosan már a látogatók vezettek. Bár nem adták föl a házigazdák, nem tudtak válaszolni. Az utolsó pillanatokban a duplázó Tancsik zárta le végleg a meccset. Három egyre győztek a tavasszal először örvendő palotásiak.

Megyei I. osztály, 19. forduló:

Bátonyterenyei TC-Palotás SE 1-3 (1-0)

Bátonyterenye, 50 néző. Vezette: Ordasi I. P. (Horváth S., Pál A.)

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Nagy Norbert (Siraky, 86.), Ivánfy, Kiss B., Sipkó Bence (Oláh M., 46.) – Berki Sz. (Szekula, 46.), Bakos K., Almási, Bakos T. – Myszor, Bellér. Játékos-edző: Berki Krisztián.

Palotás SE: Dankó – Kotasz G., Kotasz E., Hegedűs, Sipos – Tancsik (Kajzinger, 92.), Hadrik (Jambrich B., 82.) – Loboda, Jambrich S., Varanyeczki (Jambrich I., 77.) – Szabó R. (Jele M., 69.). Vezetőedző: Jele Zoltán.

Sárga lap: Almási

Gól: Bellér (42.), ill. Jambrich S. (51.), Tancsik (53., 90.)

Jók: Bakos T., Bakos K., Myszor, ill. Tancsik (a mezőny legjobbja), Kotasz E., Hegedűs, Varanyeczki, Jambrich S.

Berki Krisztián: – A mérkőzés első gólját mi tudtuk megszerezni, bizakodva fordultunk a második félidőre. Sajnos volt két rövidzárlatunk, amiből megszerezte a ellenfél az egyenlítést, majd a vezetést érő gólt. Mentünk az eredmény után, de sajnos már nem tudtunk visszajönni a meccsbe. A végén már minden mindegy alapon mentünk előre és az ellenfél le is tudta zárni a mérkőzést. A csapatra nem lehet panasz, tette a dolgát, megyünk tovább, csináljuk a dolgunkat! Gratulálok és további sikereket kívánunk Jele Zoli barátomnak és a Palotás csapatának!

Jele Zoltán: Kitűnő játékvezetés mellett, magabiztos győzelmet arattunk, a sportszerű hazaiak ellen. Tetszett, amit láttam, akartunk és mertünk futballozni. Gratulálok a csapatnak! „Suminak” és csapatának további sok sikert!

Illés Győző mérkőzésfotói:

A bajnokság aktuális állása: