2024.05.04.

Simán nyert a nyugat-nógrádi csörtén a Szendehely

A második félidőben dőlt el végleg a Berkenye sorsa.

Vármegyei I. osztály 22. forduló:

Szendehely FC-Berkenye SE 4–0 (2–0)

Szendehely, 70 néző. Vezette: Varga F. (Molnár L., Nagy F.)

Szendehely FC: Boda – Németh D., Kovács (Szegvári, 70.), Németh Á., Balogh (Hriagyel, 79.), Kakuk (Veisz, 83.), Dancsó, Pápai, Wiedermann, Matolcsi, Kaszás. Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.

Berkenye SE: Maruszki – Hesz, Gyenes, Keresztes, Debreczeni, Less, Földvári D. (Schlenk, 78.), Rusvay, Rottek, Fábri (Selmeci Á., 46.), Selmeci T. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Gól: Kakuk (14., 60.), Kaszás (42.), Németh D. (53.)

Jók: Kakuk, Pápai, ill. Földvári D., Hesz, Fábri

Schwarcz Zoltán:Szerencsére a végeredményen nem látszik, de erősen közepes teljesítményt nyújtottunk. Míg az előző két meccsen dicsértem a csapatot, hogy nem volt gyenge pont, mindenki kifejezetten jól játszott, most elég átlagosak voltak a teljesítmények. A győzelem mellett csak annak tudok örülni, hogy ismét kapott gól nélkül nyertünk. A rájátszásban sokkal jobb teljesítmények kellenek, ha eredményesek akarunk lenni. German Józsinak és „Rusinak” további sok sikert kívánok! Remélem, a rájátszásban tudnak meccseket is nyerni, mert megpróbáltak szimpatikusan futballozni. 

Rusvay Gergely:Az első felidő feléig nekünk volt lehetőségünk a gólszerzésre, de a Szendehely kapusa óriásit védett, aztán kaptunk egy hihetetlen nagy lesgólt. Nem is értem, hogy lehetett ezt benézni, utána mar nem volt kérdés. A sok egyéni hibainkat (többek közt az enyémet is) kíméletlenül kihasználta a Szendehely és teljesen megérdemelten nyert! „Svazónak” és az ellenfélnek sok sikert kívánok! 

Az aktuális állás: