2024.05.29.

Szép győzelemmel zárta az alapszakaszt a Héhalom

Nem termett babér a Mohorának idegenben.

Vármegyei I. osztály, 22. forduló:

Héhalom SE-Unicum FC Mohora 3-1 (1-0)

Héhalom, 80 néző. Vezette Varga F. (Szász K., Horváth S.)

Héhalom SE: Szilágyi (Farkas, 46.) – Kolarovszki, Matusik (Molnár, 84.), Abért, Nguyen, Vasas (Gyuriska, 46.), Tancsik, Hajdu (Varju, 71.), Fodor, Lakatos, Balog (Baranyi, 65.). Edzők: Berkes László, Farkas Ferenc.

Unicum FC Mohora: Földi – Hugyecz, Kotasz, Káposzta, Pécsi, Széles G. (Klinger, 53.), Lavkó (Rados, 49.), Pistyúr D., Vandornyik, Strihó, Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Sárga lap: Matusik, Balog, Lakatos, ill. Káposzta, Pistyúr D.

Gól: Tancsik (32., 50.), Lakatos (82.), ill. Strihó (69.)

Jók: Tancsik, Lakatos, ill. senki

Berkes László:Héhalom település egyik legnagyobb eseménye, a mérkőzéssel párhuzamosan zajlott. Ezúton is szeretném megköszönni a mohorai egyesületnek, hogy belement a korábbi kezdésbe. Így sem a böllérfesztivál, sem a meccs nem sérült, mert a játékosok ki tudták élvezni mindkét eseményt részünkről. Gondoltam, hogy nagyobb nagyobb nézőszám előtt fogunk játszani, de nyilván ez a rendezvény elvitte a látogatókat. Szerintem egy színvonalas megye egyes találkozót láthattak az érdeklődők. Ha mezőnyben nem is múltuk felül az ellenfelünket, eredményben igen, aminek nagyon örülök. Viszont történt egy sajnálatos sérülés, ami picit rányomta a bélyegét az összecsapás utolsó szakaszára. Innen is szeretnénk jobbulást és felépülést kívánni az ellenél játékosának! Ott ez akkor nem tűnt súlyosnak, de mint kiderült, eléggé az, ami miatt sajnos sok időre kieshetett! Pedig nem volt benne a mérkőzésben ez a sérülés… 

Baranyi Tibor:Egy sajnálatos sérülés áldozata lett a csapat. Úgy néz ki, Pécsi Robi bokája eltört, gipszben fekszik otthon. Nagyon sajnáljuk, hatalmas érték ő nekünk, mielőbbi felépélést kívánunk neki! Ellentétes előjelekkel mentünk bele a mérkőzésbe. Mi egy minden értelemben negatív, míg ők egy pozitív kupameccs után voltak. Ez rá is nyomta a bélyegét a találkozóra. Három pontrúgásból sikerült kapnunk három gólt. Igazság szerint, sem magamat, se ma társaságot nem tudtam kellőképp felrázni a kedd után. Ott nagyon kemény mélyütést kaptunk, amit a hétvégéig nem tudtunk kiheverni. Azt mondom, játékban egyenrangú partnerek tudtunk lenni a hazaiaknak, de pontrúgásokban sikerült föléjük nőni. Nem tudunk mást tenni, mint azt, hogy gratulálunk az ellenfélnek, illetve nagyon köszönjük a kapott vendéglátást, nagyon jól esett! Annyit még hozzá szeretnék tenni, nem tudom magamat felmenteni, de a csapatot igen. Szerintem a kupamérkőzés az egész bajnokságra ki fog hatni. Most is éreztük a játékvezetők ténykedését… Mivel jeleztem, hogy nem fogok tovább csendben maradni, most sem teszem meg! Egy teljesen szabályos góltól fosztottak meg minket gól nélküli állásnál, mert sajnos alkalmatlanok a feladatra, nem tudnak vonalban lenni. Képtelenek helyzet közelben lenni. Nem tudnak azonnal és jó döntéseket, ítéleteket hozni. Még azt szeretném hozzáfűzni, kedden is lehetett volna egy Fradi-meccs, hátha akkor megmenekültünk volna attól a játékvezetőtől, és az általa, minket sújtó dolgoktól… A Héhalomnak gratulálok!

Az aktuális állás: