2024.05.29.

Szép skalpot gyűjtött a Pásztó

Vereséggel intett búcsút az alapszakasznak az Építők.

Vármegyei I. osztály 22. forduló:

Pásztói SK-Építők KC 3–0 (2–0)

Pásztó, 100 néző. Vezette: Pádár Sz. (Lucián J., Oancz K.)

Pásztó SK: Hepp – Almási, Lipták (Hranek, 69.), Tari, Dinka (Kurcsik, 59.), Hegedűs (Molnár B., 69.), Békési (Jánosik, 69.), Percze, Kelemen, Kotasz (Molnát M., 46.), Szőllősi. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Építők KC: Kaszás – Csatlós D., Szabó, Ökrös, Tőzsér (Palotai, 70.), Menczel (Csatlós T., 46.), Német, Gyetvai, Jakab, Földi, Budveszel Benett (Jedlicska, 81.). Játékos-edző: Csatlós Tamás.

Sárga lap: Kotasz, Kelemen, Molnár B., ill. Tőzsér, Csatlós D., Budveszel Benett, Szabó, Gyetvai, Budveszel Benjámin (kispadon), Csatlós T.

Piros lap: Német (45., Építők KC)

Gól: Hegedűs (12.), Almási (33.), Szőllősi (65.)

Jók: Szőllősi (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Smelkó Károly:Kiválóan előkészített pályán, nagy akarattal legyőztük végre az Építőket. Végig fegyelmezetten játszottunk, és most sem kaptunk gólt, attól a csapattól, akikkel sokáig versenyben voltunk a felsőházért. Azt viszont el kell ismerni, az alapszakaszban ők jobban teljesítettek, és megérdemelték a negyedik helyet! A mi csapatunk sokszor erőn felül teljesített, de volt, hogy nagyon gyengén játszottunk. Viszont a mai meccsen ismét bebizonyították, hogy nem vagyunk rossz csapat, és Szőllősi Tamás hathatós közreműködésével sikerült nyernünk. Gratulálok a csapatunknak, „Csatiéknak” sok sikert a felsőházban!

Csatlós Tamás: – Soha nem szoktam magyarázkodni egy vereség után! De az igazsághoz hozzátartozik, hogy elfogytunk. Két meghatározó játékosunk hiányzik (Budveszel Benjámin, Domán Richard), ami az előrefelé játékunkat erősen befolyásolja. Akik viszont játszanak az utóbbi két hétben, hatalmas terhelést kaptak. Szombat, hétfő, szerda, szombat ritmusban játszották a meccseket. Tíz emberrel egy ilyen csapat ellen nem tudsz nyerni. A játékvezetésről nem szeretnék nyilatkozni, csak azt kívánom neki, hogy ettől jobb meccsei legyenek! A célunkat, ami az ötödik-nyolcadik hely volt, túlteljesítették a játékosok, amihez gratulálok nekik! Nagyon nagy dolognak tartom, hogy ott vagyunk a négy legjobb csapat között! Az Építők életében ez a legnagyobb siker eddig! De ami ettől még nagyobb, az az, hogy építettünk egy szuper közösséget, és nagyon sok szurkoló csatlakozott a csapathoz, akik nagyon szeretik ezt a gárdát. A következő hat meccsre megpróbálunk frissíteni, és megnehezíteni ennek a három, sokkal komolyabb célt maga elé kitűzött csapat dolgát! A Pásztónak gratulálok a győzelemhez, „Smelonak” sok sikert kívánok a hátralévő mérkőzésre!

Az aktuális állás: