2024.05.20.

Nagy harcban tudott továbbjutni a Szécsény

Nem adta olcsón a bőrét a Karancsberény.

Múlt szombaton az egy osztállyal lejjebb versenyző Karancsberénynél járt a régiónk élvonalában szereplő Szécsény a Vármegyei Kupában. Ahogy az várható volt, méltó riválisnak bizonyultak a házigazdák. Az első félidő nagy része lepergett gól nélkül, majd nem sokkal a szünet előtt Alapi révén bevették a kaput a vendégek. A második felvonásban hiába próbálkoztak a hazaiak, csak lehetőségekig jutottak. A hajrában megduplázták előnyüket a látogatók, de nem nyugodhattak meg, mert a hosszabbításban szépített a másik oldal. Az utolsó pillanatokig igyekeztek a ‘berényiek, de az egyenlítés már nem jött össze. Kettő egyes sikert elérve jutottak tovább a szécsényiek.

Vármegyei Kupa, 2. forduló:

Karancsberényi VSFC-Szécsény VSE 1-2 (0-1)

Vezette: Kiss D. (Bozó P., Homoki G.)

Karancsberényi VSFC: Illefalvi – Szlatincsán, Vilk (Lavaj, 69.), Gál, Oláh M. (Szabó R., 78.) – Gerhát, Illés, Fodor M., Mezei – Kovács T. (Hulitka D., 64.), Bellér. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Rácz R., Molnár, Miklós G. – Máté D., Mohácsi – Matyóka (Bettes, 78.), Kántor, Szmolnik (Bene, 21.) – Alapi (Lőrik, 64.). Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Sárga lap: Illés, ill. Matyóka, Máté D., Rácz R.

Gól: Gerhát (91.), ill. Alapi (41.), Kántor (87.)

Jók: az egész csapat, ill. Kántor, Molnár, Máté D., Rácz R., Csampa

Berki Krisztián: Gratulálok a csapatunknak, további sikereket „Bacso” barátomnak és csapatának!

Tőzsér Zsolt: A nagy meleg rányomta a bélyegét mindkét csapat játékára. Kettő nullás vezetésnél, az utolsó négy percet elkönnyelműsködtük, Csampa Martin óriási védései kellettek ahhoz, hogy ne essünk ki. Alapjában véve, jól küzdött mindenki. Amiért jöttünk, a továbbjutást megszereztük. Gratulálok az ellenfélnek, sportszerű meccs volt!