2024.07.27.

Kinyitotta a gólcsapot a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Ezúttal hamar véget ért a kupaszereplés a Nagylóc számára.

Múlt szombaton az egy vonallal lejjebb versenyző Nagylócnál volt jelenése a régiónk első osztályában érdekelt Silver Tüzép-Karancslapujtőnek a Vármegyei Kupa második körében. Gyorsan betaláltak a toronymagas esélyesnek számító látogatók, majd a játékrész felénél még két góllal rukkoltak elő. Ugyan ezt követően jött a szépítés, a szünet előtt még kétszer beköszöntek a vendégek. A folytatásra egy kérdés maradt, hogy végül mennyi lesz közte. Egymás után érkeztek az újabbnál újabb eredményes befejezések a ‘lapujtőiektől, akik kiütéses, tizenhárom kettes győzelmet tettek zsebre a lefújáskor.

Vármegyei Kupa, 2. forduló:

Nagylóc SE-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE 2-13 (1-5)

Vezette: Kis Zs. (Szűcs M. L., Kis G. Zs.)

Nagylóc SE: Oláh M. – Jurecska, Oláh B., Oláh M. I., Varga B. – Oláh K., Csík R., Csík D., Kökény – Oláh Roland, Oláh Á. Játékos-edző: Oláh Roland.

Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE: Vida (Hepp, 46.) – Sulcz (Tóth O., 49.), Sándor A., Zsély B. – Horváth T. (Gazdag, 49.), Oláh D., Kovács B., Bonivárt (Szeles, 49.), Novák – Katona, Pál G. (Pingiczer, 49.). Vezetőedző: Szabó Gábor.

Gól: Oláh B. (32.), Csík D. (90.), ill. Katona (9., 57., 72.), Kovács B. (26.), Oláh D. (28.), Horváth T. (41.), Novák (44.), Pingiczer (54.), Szeles (59., 86.), Sándor A. (62.), Zsély B. (83.), Tóth O. (88.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Oláh Roland: Nagyon jó csapat ellen kaptunk ki. Tudtuk azt, hogy nekünk nem a ‘Lapujtőt kell megverni. Nagyon sok hiányzónk volt, akik nem tudtak eljönni a mérkőzésre. Szerintem becsülendő, hogy félcsapattal is kiálltunk. Más csapat nem tette volna meg ezt, még a megye egyesek közül sem, ezt a véleményt nyíltan vállalom! További sok sikert kívánok nekik!

Szabó Gábor: Örülök a továbbjutásnak, és annak, hogy szép gólokat szereztünk. Annak különösen, hogy több fiatal játékos is betalált és előkészítésben is jeleskedett. Ez fontos az egység miatt és a jövőre nézve. Sajnos egyre több településről tűnik el a labdarúgás, és ezért jó volt hallani, hogy Nagylócon fejlődni akarnak. Ehhez kívánok nekik sok sikert!