2024.05.18.

Ismét megtréfált egy magasabb osztályú ellenfelet az SVSE

Nem termett babér a Szécsénynek.

Múlt vasárnap gyakorló meccsen fogadta a következő idényt régiónk legalacsonyabb osztályában megkezdő SVSE a két vonallal feljebb érdekelt Szécsényt. Ahogy a mögöttünk hagyott hetekben, ezúttal is rácáfoltak a papírformára a házigazdák, akik végül három egyes győzelemre tettek szert az edzőjüket nélkülözni kényszerülő látogatókkal szemben.

Felkészülési mérkőzés:

Somos VSE-Szécsény VSE 3-1 (0-0)

Somos VSE: Krizsanyik – Bocsó (Somoskői), Lakatos, Horváth Sz. (Vanó), Kerényi – Kotroczó, Adorján (Móricz Á.), Móricz K. (Oroszi), Bujtár – Láposi (Ajtai), Znamecz (Miskolczi). Játékos-edző: Oláh Teofil.

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Rácz R., Szokács, Miklós G. – Mohácsi, Molnár, Kántor – Matyóka, Alapi, Gombár. Csereként léptek pályára: Urbán, Bene, Szmolnik. Megbízott edző: Végh Ferenc.

Gól: Bujtár, Znamecz, Lakatos, ill. Szmolnik

Oláh Teofil: – Az első félidőben lassan és körülményesen játszottunk. A második félidőre összekaptuk magunkat, többet futottunk és kezdeményeztünk. Mondhatni, jól sikerült a felkészülés, de a tétmérkőzések még csak most kezdődnek!

Végh Ferenc: – Az első félidő teljesen rendben volt, a játékosok maradéktalanul megvalósították, amit megbeszéltünk. Szervezetten védekeztünk, jól mentünk át támadásba, egyedül a gólszerzés nem sikerült. Lehetőségeink voltak, sajnos nem tudtunk élni vele. Ha ebben az időszakban sikerült volna gólt szerezni, talán másképp alakul a mérkőzés. A második félidő már nem úgy sikerült, mint ahogy vártuk, becsúszott egy-két helyezkedési hiba, lankadt a figyelem, melyet az ellenfél könyörtelenül kihasznált. Cserékkel próbáltunk frissíteni, ami meg is hozta a kívánt eredményt, hiszen sikerült betalálni az ellenfél kapujába. A hajrában volt még lehetőség szorosabbá tenni a meccset, ám kimaradtak a helyzetek. Összességében jól szolgálta a felkészülést a találkozó, egy jó csapat ellen, egy jó pályán tudtunk focizni. Gratulálok az ellenfélnek, sok sikert kívánok a bajnokságban nekik!